Bli med i dokumentar?

De flotte folkene bak suksessen «Se Oss» ønsker å sette igang med et nytt prosjekt.
Dette er fine folk som kan mye tematikken, så om du blir med er du i trygge hender :)

Under følger deres castingannonnse, ta gjerne kontakt, du kan bidra til noe viktig

Castingannonse:

Regissøre bak informasjonsfilmen «Se Oss»  er i gang med nytt dokumentarprosjekt.
Vi er tidlig i prosessen, men ønsker å komme i kontakt med folk som kunne tenke seg å bidra på en eller annen måte. I første omgang ser vi etter folk som vil være med i en «ressursgruppe» , som består av folk med erfaring innenfor kjønnsidentitetstematikk som vil dele noe av sin kunnskap med oss. Personene i ressursgruppene skal ikke filmes.

I Se Oss fikk vi i oppdrag å lage en informasjonsfilm basert på intervjuer gjort på skeiv ungdoms Kjønnsmangsfoldleir, vi er veldig fornøyd med resultatet, men oppdaget underveis at vi bare fikk pirket i overflaten og ikke var i nærheten av å avdekke det store bildet. Det har vi veldig lyst til nå.

Hvis du ikke har sett filmen så ligger den her:
https://www.youtube.com/watch?v=oabGE3wJQ5E

Alle kjønnskreative, transtalenter og andre kjønnsnormbrytere, ta kontakt med oss om dette er noe du kan tenke deg å være med på. Vi håper på mye oppmerksomhet rundt filmen vår, så synlighet er en del av pakken. 😊

Vi har opprettet en egen e-post for dokumentarfilmen som du kan sende spørsmål til eller fortelle litt om deg selv. Legg gjerne ved bilde og kort personalia. (Bosted, alder, skole/yrke osv) Alt som du synes vi skal vite.

Vi gleder oss till å høre fra deg!

Send e-post til:  dokumentar.murmel@gmail.com

E-posten administreres kun av oss to. All informasjon er taushetsbelagt, med mindre annet er avtalt.

Hilsen Kristin&Monica
Murmel Film

3 responses to “Bli med i dokumentar?

  1. many of you have attitude issues and blame everybody else for your pain, thats why most of you should go hang yourselfes, your welcome.

    • Let’s for a second say that you are right, we have an attitude issue not a «real» issue created by a hostile society…Having a bad attitude is something that deprives people of the right to life? That is a pretty bad attidtude.
      And besides that you are wrong.

  2. SoTiredOfThisShit

    Kjønnskreative, transtalenter og andre kjønnsnormbrytere? Dæven dere er flinke til å lage nye ord. Både du og jeg ble født med et kjønn. Foreldrene våre var sikkert veldig glade. Men det var ikke bra nok for deg, du måtte kødde med det. Jeg tror fortsatt ikke på at det finnes noe som heter trans. Jeg har ikke sett èn eneste ting som får meg til å tro at dette er en ekte tilstand. Men jeg har sett flere som tror man kan forandre på de mest grunnleggende tingene i verden. Men ok, la oss si at du absolutt må gjøre dette. Så gjør det da, men kan du ikke bare holde kjeft? Hvorfor snakke om det? Hvis det var meg hadde jeg ikke sagt ett ord til noen. Fordi hvorfor skulle jeg det? Det går på oppmerksomhet, se på meg, gi meg oppmerksomhet, jeg er så spesiell! Jada, du er så spesiell så, gå vekk nå og slutt å lag så mye støy på grunn av ingenting. Du kan være kvinne eller mann eller en fisk, hvem bryr seg, bare vær så snill og hold kjeft om ditt privatliv. Det er derfor det heter PRIVATliv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s