Sitat

Nei, jeg skal ikke føde barn for deg Erna!

Jeg kan ikke moralsk forsvare å sette barn inn i denne verden

Vi oppfordres til å føde flere barn.
Vi blir bedt om å føde barn inn i en verden som har blitt ødelagt av boomers. Og hvorfor trenger vi flere barn? Jo, for å sikre boomersene sin alderdom. Disse folka som sitter på nedbetalte hus de kjøpte for en halv årslønn en gang på 70-tallet.
De som håver inn like mye i pensjon som jeg tjener med mastergrad etter 5 år i arbeidslivet. De skal vi redde gjennom å føde flere arbeidre og leve i isolasjon i over et år.

Skulle gjerne gjort det altså, men jeg VIL IKKE.

Mine foreldre tilhører en generasjon som tror vekst i økonomi og bedring av alles levekår er en naturlov. Det er det ikke! De er en dessertgenerasjon som ikke har løfta en finger for sine barn, sine barnebarn og alle kommende generasjoner. Og før du går helt #notallboomers, har jeg bare å en ting å si:
mange nok til at verden har blitt ulevelig! Mange nok av dem er onde kapitaliser uten empati!

Det er umoralsk å føde barn inn i denne verden!
Vi kommer ikke til å redusere Co2 utslippene våre raskt nok, vi kommer ikke til å redusere de på en rettferdig måte som refordeler verden ressurser.
Om jeg hadde fått barn ville de i sin levetid måttet leve i et Norge der de kan velge mellom å gå til grunne sammen med resten av verden eller bygge en mur rundt sitt eget land og prøve å være selvberga i et selvutslettende helvete, der de hver dag må leve med vissheten om at folk dør som en direkte konsekvens av deres overlevede.
Ikke ulikt den måtende deres besteforeldre valgte å leve sitt liv på.
Dere kan ikke på alvor mener at vi skal føde barn inn i denne verden?
Jeg er livredd og jeg har ingen tro på at noen kommer til å klare å fikse det. Økonomien vår kommer til å kollapse. Alle vet at hverken Olje eller Oslos boligpriser faktisk gir noen et livsgrunnlag. Den globale oppvarmingen får så mange forskjellige fatale konsekvenser at summen av de alle er utenfor vår fatteevne.
Ja og forresten så har det noe å si for meg at alle vil tvinge meg til å bli omtalt som mor om jeg føder barn.

Og her sitter jeg, sperra inne. Redusert til en fødemaskin som ikke får lov å gjøre noe annet enn å gå på jobb. Og hvem gjør jeg det for? For å redde en generasjon som ødela jordkloden vår. Jeg tar ansvar, slik ingen generasjoner før meg har gjort.

Jeg skal ikke føde barn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s