Treningssenter

Jeg hadde en plan om å bytte treningssenter, men det gikk ikke særlig bra.

Jeg vet ikke hvordan regelverket er. Offentlige rom skal være tilrettelagt for alle. Det å ikke vite hvilken garderobe jeg kan gå i uten å bli trakassert gir meg ikke fri mulighet til å bevege med i det offentlige rom.

Har jeg rett til å gå i herregarderoben?
Hvordan reagerer menn på andre nakne menn uten penis?
Kan jeg gå i damegarderoben?

Jeg har i prinsippet ikke veldig store problemer med damegarderoben, jeg har vært der før, det er nakne damer der, jeg tror ikke mine muligheter for å passere som mann blir redusert av å gå inn damedøra, men det er vel bare et spørsmål om tid før jeg kommer til å skremme vettet av de damene.

Så hva gjør man da?

Hmm

2 responses to “Treningssenter

  1. Starter en revolusjon!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s