Kan du lage barn? Og ikke minst; burde du lage barn?

Gratulerer! Du kan lage barn, dette skal du selvfølglig premieres for.

Det er ikke rent lite som skal til; du må ha et fungerende kjønnsorgan og så må du ha sex (uten prevensjon) med en person som også har et fungerende kjønnsorgan av typen: annerledes enn ditt (alle kjønnsorgan er annerledes enn ditt, du er unik på den fronten, men type annerledes som i eggstokk-testikkel)

En del mennesker som har fått barn er stolte av denne bragden. Det kan dere bare slutte med, det er ikke det fnugg beundringsverdig å ha ubeskyttet sex. Du bidrar ikke med noe godt her i verden! Hvem mener at vi trenger mer HIV og mennesker i verden? riktig, ingen.

Verden er delt i to, de som kan lage barn og de som ikke kan. De som kan lage barn er bedre mennesker enn de som ikke kan. De som ikke kan lage barn er igjen delt i to, det er de hetrofil og de homofile. Du kan jo gjette hvem som har høyest rangsjering av disse to gruppene.

Hvis to mennesker med eggstokker, eller to mennesker med testikler har sex kan de ikke lage barn. Dette gjør ikke samme-sexorgan-kjærester til infertile par i samfunnet øyne. Jeg tror dette er fordi folk anser homofili som selvvalgt og mener at en av oss bare kan stikke på byn å pule på en eller annen person med testikler og så få barn (i hovedsak folk med eggstokker som har denne muligheten) (noe som er et ekstremt drøyt forslag og kanskje det mest umoralske man kan finne på i hele verden) Når et hetrofilt par ikke kan få barn er det synd på dem og de får all verdens hjelp til å få barn (å få barn er ikke en menneskerettighet eller en bragd!)

Har du noen gang tenkt på at i et heterofilt infertilt par er det som regel bare enn av partene som faktisk er infertil. Hvis en kvinne er gift med en mann og hans sædceller ikke svømmer er det ingen som kommer med forslag av typen «du kan jo bare knulle en fyr på byen eller finne deg en anne kjæreste».

One response to “Kan du lage barn? Og ikke minst; burde du lage barn?

  1. Ikke glem de fine blikkene du får fra andre hvis du sier du ikke *vil* ha barn..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s