I am whatever I say I am

I am, whatever I say I am
If I wasn’t, then why would I say I am?

Det er ikke ofte jeg føler et behov for å sitere Eminem, men idag er altså en av de gangene.

Som vanlig har jeg tenkt å være sinna-blogger, det er litt som å være rosa-blogger bare at jeg ikke drukner sorgene mine i kake jeg heller dem i stedet ut over internett.

Hva er Luca sinna på idag mon tro. Jeg har ikke vært utenfor døra så egentlig har jeg ikke sett stort til det ekkle samfunnet, sånn utover å kose meg med nettaviser omtale av Horne, for så å gråte over kommentarfeltet. 

Sånn utover å være sinna på politikere som burde valgt en annen språkbruk og kanksje hatt andre holdninger er jeg lei av å stadig møte en forvetning om å modifisere kroppen min ytteligere. Før masa folk om at jeg burde la vær å endre kroppen min, nå maser de om mer.

De sier at jeg er rar som vil ha eggstokker, de spør om når jeg skal ta operasjonEN min, de bemerker at jeg har mer fett på kassa en gjennomsnittelig for en mann på 26 år, de lurer på om jeg ikke ønsker meg en penis og på om det ikke er litt rart å være en mann uten pikk.

Jeg synes det er jævla normalt og vanlig å være en mann uten pikk. Den mannen jeg ser oftest naken er en mann uten pikk. Det er forøvrig ikke sånn at jeg nyter de jævla eggstokkene mine, men så nyter jeg ikke blindtarmen min, men akter å la alt dette være inni kroppen til de eventuelt lager trøbbel. Hva den derre forbanna penisen angår så finnes det dager jeg skulle ønske jeg hadde en, det er ikke ensbetydende med å ønske å kirugisk endre den kroppen jeg har, men om du bare tilbydde meg en helt «vanlig» pikk hadde jeg takka ja og så takka deg igjen.

Det er ikke sånn at jeg er på vei noe sted, jeg er her, nå, fordi det er her jeg ønsker å være, nå. På engelsk kaller man sånne som meg pre-op, som om vi bare sitter å vetner på disse operasjonene. Jeg foretrekker utrykket non-op. Jeg har ikke tenkt å operere kroppen min. Det kan godt hende jeg endrer mening, men nå mener jeg dette. Jeg er like mye en mann, fordi jeg sier jeg er det, og jeg kommer til å være en mann for alltid eller så lenge det passer meg å være det.

 

 

4 responses to “I am whatever I say I am

 1. …og jeg liker best å bare tenke på deg som Luca.
  Det er ikke så innmari komplisert.

 2. Mange har problemer med tankegangen: Mann er ikke mann uten penis.
  Syns alle de burde virkelig ta seg tid og lese bloggen din for jeg blir sykt provosert av slike mennesker. Du er flink å skrive å få det rett ut, Luca.
  Hilsen en annen trans* og kind off navnetvilling.

 3. Non-op, ja. Den likte jeg.
  Godt skrevet!

 4. Jises… La nå folk få være akkurat sånn som de vil!!

  Er så lei av at enkelte mennesker absolutt skal ha så mange fordommer og blande seg bort i andre sine liv. Det er jo dni kropp og du som skal leve med den, ikke de..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s