Sitat

Samtalegruppe for folk med KIT og trans*folk

Samtalegruppe for deg med kjønnsidentitetstematikk
Tirsdag 27. August kl. 17-19 starter Sex og Samfunn opp en samtalegruppe for ungdom med kjønnsidentitetstematikk. Dette er en gruppe for deg som har en annen kjønnsidentitet enn den du ble tillagt ved fødsel. Påmelding skjer til anders@sexogsamfunn.no med frist mandag 12. August.
Samtalegruppa er for ungdom opp til 25 år som opplever at de har en annen kjønnsidentitet enn den de ble tildelt ved fødsel og vil være i Sex og Samfunns lokaler i Trondheimsveien 2, bygg b. Gruppa vil ta opp temaer som å komme ut/inn, forhold til egen kropp, helse og hvordan å få hjelp. Tilbudet passer for deg som er ung og ønsker veiledning om hvordan å leve med kjønnsidentitetstematikk. Tilbudet passer for deg som er tidlig i prosessen. Det er plass til 8 stykker per kurs og går over 5 kvelder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s