Hadde verden mangla kjønn

Jeg mener ikke kjønn som kropp. Kropp er kropp og det er relevant, når man lager barn. Det bare har ikke noe med kjønn å gjøre.

Så her er et spørsmål jeg må besvare titt og ofte:

Om verden ikke hadde hatt noen forventninger til deg basert på hvordan tissen din ser ut, ville du likevel «bytta kjønn»?

Jeg spør tilbake. Om verden ikke hadde hatt noen kjønna forventninger til deg, ville du da kledd deg som du kler deg, sminka deg som du sminker deg, likt de folka du liker, knulla de menneskene du knuller, gått på den måten du går, snakka på den måten du gjør, kalt deg selv de tinga du kaller deg, barbert deg der du barberer deg, klipt håret ditt som du klipper det, farga håret ditt som du farger det, lagd de lydene du lager når du puler.

Nei, ikke jeg heller. :)

Vi gjør alle det samme, jeg bare gjør noe annet enn det som forventes av meg, men det gjør du også, ikke hel tiden kanskje, men noen ganger. Og jeg gjør forresten plutselig masse som forventes av meg, men noen ganger gjør jeg ikke det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s