Jeg burde være verdensmester på

å utlevere meg selv.

Jeg titteleirer meg for tiden som jobbsøker. Jadda det betyr at jeg ikke jobber, men jobber med å søke jobber. Dette er ikke et forsøk på å fortelle at jeg har skrevet 150 drittgode jobbsøknader uten å få jobb. Jeg har skrevet noen jobbsøknader, og så har jeg søkt på temmelig mange jobber. Jeg bare orker ikke å skrive flere søknader.

Jeg kaster opp av å juge om meg selv.  Jeg vil kvelde mine personlige egenskaper. Jeg er ikke kvalifisert. Jeg har ikke relevant erfaring. Jeg brenner ikke for kassa på Rema eller den jæævla bedriften din jeg vil bare jobbe! 8 timer hver dag, takk! Hva som helst, spiller ingen trille. Og når du gir deg totalt faen i hva du gjør så er det ikke så himla lett å late som om du gjør det på en søknad, spesielt uten å surre seg inn i 40 tonn meg kvalme klisjeer. 

Det er ikke noe vits for en fyr som meg å skrive at jeg er positiv. Herrejemini jeg er jo verdens sureste fyr og jeg er det utover hele jævla internett. Og så er jeg trans, det er jeg også over hele jævla internett.

Lat som om jeg har sendt deg en søknad og så tenker du «jaja kanskje jeg skal google den unge, trivelige, positive, pålitelige, presise, arbeidsomme og lærevillige mannen»

Luca Dalen Espseth

Luca Espseth

Jeg ville ikke ansatt meg selv. Og det er ikke akkurat tidens jobbsøknad. 

 

 

 

5 responses to “Jeg burde være verdensmester på

  1. Høres veldig kjent ut! Sjekk mitt gamle innlegg her (til trøst og oppmuntring: http://framandkar.wordpress.com/2007/09/18/jobbs%C3%B8knad-vs-5684/

  2. Forstår ikke problemet. I hvert fall ikke om problemet er knyttet til din kjønnskamp og det at du er trans. jeg hadde ansatt deg jeg, hadde jeg ikke vært student med bare et enkeltpersonsforetak :)

  3. Ikke gi opp!
    Kanskje googler de ikke, og kanskje googler de og ser at du er fantastisk.

    Et tips for søknader til butikkjobber er å skryte av butikkarbeiderne som allerede jobber der og si at det virker som et drømmearbeidsmiljø. At de er så imøtekommende og hyggelige og at du føler du hadde passa så godt inn. Funker jo best for butikker i nærområdet, da. :)

  4. At du er over hele internett og tør å stå for noe så viktig – og i tillegg er kjempepersonlig – synes jeg viser hvor modig og robust du er. Ok, jeg kjenner deg ikke, så hvordan kan jeg si det? Men det er akkurat dét en fremmed kan finne på å tenke når man googler deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s