Sitat

Ble du «lurt» du da? Stakkar lille mann!

Klokka er 01:48. Henslengt mot et parkeringsskilt står jeg og venter på en kompis. Bak meg ligger London pub, det er en uteplass i Oslo der store deler av klientellet er menn som liker å ha sex med menn. Humøret mitt er upåklagelig godt og jeg smiler mot en fyr som ser lettere forvirra ut. «Skal du inn?» spør jeg.

Fyren blir lettere forfjamsa og tror sannsynligvis at jeg legger an på ham, noe jeg ikke gjorde, men sikkert godt kunne gjort. Så stopper han og sier at han ikke skal inn. Han liker nemlig ikke plassen fordi han en gang ble (sitat) lurt av ei jævla transehore.

Jeg smiler mot ham og sier. Jadda, vi er himla flinke på å lure dere. Du er forøvrig en kjip liten pikk med dårlige holdninger. Ha en fin kveld!

Merkelig nok resulterte ikke mitt utsagn i fysisk vold. Egentlig skulle jeg ønske at han slo meg, bare sånn litt, så jeg kunne griseknust trynet hans!

 

4 responses to “Ble du «lurt» du da? Stakkar lille mann!

  1. Folk altså…

    Jeg kommenterer nesten aldri her, mest fordi jeg ikke innbiller meg at jeg som cis har noe å lære transfolk når det kommer til dette. Men, denne videoen kan ikke deles for ofte: http://www.youtube.com/watch?v=xD_1pBiwaeQ En omfattende gjennomgang av hvorfor man ikke er forpliktet til å «avsløre» at man er trans. Mest relevant for transkvinner, men allikevel… den er så bra.

  2. Såpass ja!
    Ikke koselig sagt av han..

  3. Det kan ha vært meg som lurte han! Var en jævel på korttriks for noen år siden, setter arr sånt….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s