Sitat

Ting «dere» tror det er greit å spørre «oss» om

Dette er en serie bilder tatt av fotografen L. Weingarten 

Don't You Think You Still Carry Male Privilege?

One response to “Ting «dere» tror det er greit å spørre «oss» om

  1. Det er selvsagt slik at intime spørsmål stort sett er upassende, men noen ganger er det kanskje heller formuleringen enn selve spørsmålet som er upassende? » Er du streit nå?», Jeg må jo si at jeg til en viss grad kan relatere meg til undringen, og det må også kanskje reflekteres over?

    Ellers synes jeg det er fint med en guide til hva man ikke skal spørre om, for folk som kanskje kan tenkes å spørre de mest dustete spørsmål, og ikke minst de som er sårende eller hatefulle. Men hvordan skal vi få de til å lese dette? Det er en sak i seg selv, hva om du starter en slags synlighetskampanje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s