Jeg er tøffere enn toget

Men noen ganger vil jeg bare grine.

Jeg vil grine for de trans*kvinnene som blir ekskludert fra kvinnefellesskapet. 

Jeg vil grine for alle de folka som blir drept og voldtatt hvert år fordi de er trans

Jeg vil grine for alle de menneskene som ikke orker mer av dette livet.

Jeg vil grine for alle de som mister sin familie fordi de er se selv.

Jeg vil grine fordi jeg ikke orker å få mer shit slengt etter meg.

Jeg vil grine fordi folk tror det er greit å si «jeg kunne aldri pult en mann uten pikk» til meg.

Jeg vil grine fordi folk tror jeg tilhører en eller annen slags 3.kjønns kategori på tross av at jeg er en av de mennene i Norge som har sagt flest ganger at jeg er mann i media.

Jeg vil grine fordi jeg ikke gleder meg til å reise på ferie til India, jeg gruer meg til passkontrollen.

Jeg vil grine fordi jeg får 180 i puls av å gå inn i herregarderoben på SATS, fordi jeg er livredd for at noen skal kaste meg ut.

Jeg vil grine fordi jeg ikke har noen plass å sende alle de kidsa som kommer til med med sine problemer.

Så da griner jeg litt. 

 

6 responses to “Jeg er tøffere enn toget

  1. Mor griner litt hun også…..

  2. Jeg også. Kjenner meg veldig igjen (bortsett fra at ingen har slengt dritt direkte til meg noen gang, bare indirekte, og det skyldes nok at jeg ikke har vært fullt så synlig som deg, eller synlig i andre miljøer, og at jeg stort sett holder meg i min lille hule p.g.a. at jeg ikke liker transfobe mennesker og de er fryktelig mange og kan dukke opp hvor som helst og når som helst, bortsett fra nettopp hjemme hos meg).

  3. Fin fyr, du, Luca. Prøv å ikke la dritten gå innpå deg. Folk vet bare ikke bedre… Vic

  4. Jeg føler det på akkurat samme viset. Jeg blir ikke lenger irritert, jeg kjenner bare en altoppslukende fortvilelse over at jeg ikke klarer å finne en løsning eller en måte å hjelpe å endre holdningene.

  5. Kjenner meg igjen… jeg har fulgt med deg i media og syns du er flott representant for oss andre. Men jeg kjenner jeg vil grine, for at enkelte ikke vil takle det. Samfunner har liksom bestemt at enten er man det ell det. Og dersom man er noe annet så er det feil. Håper en dag det vil bli helt greit å få værra seg sjæl.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s