Bilde

Ser du eggstokkene?

20121027-170005.jpg

3 responses to “Ser du eggstokkene?

  1. Nja….der? Nei vent! Det var visst navelen din…
    Nei, da går det visst ikke an…

  2. Nei, jøss, dei er borte gitt!! Grattis, du kan ikkje lenger reprodusera deg, du er no ein ordentleg mann. :-D

  3. Liker poengene du fremhever i mange av innleggene dine. Også dette. Det som synes på bildet er en person. Hvem personen er ”vet jeg ikke” Bildet er anonymt, og det første jeg ville sagt var at det er en mann. Hvilke kjønnsdeler denne mannen har vet jeg ikke, for han dekker dem til. Hvilken størrelse han har der nedentil vet jeg heller ikke, for det er tildekket. For meg er det en manns kropp med ett anonymt ansikt. Utfra bare bildet. Se vekk fra at ”jeg vet hvem du er”’ ut i fra bloggen din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s