Susanne

Jeg har lovt Susanne å skrive et innlegg til ære for henne. Susanne er en fotografstudent som har tatt noen bilder av meg og intervjuet meg. Grunnen til at hun får dette innlegget på min blogg er fordi hun er ung,kul og grei. Hun er også oppegående og smart!

Men den egentlige grunnen er at hun har lest hele bloggen min tre, jeg gjentar, tre ganger. Sånt får et blogghjerte til å smelte.

:)

4 responses to “Susanne

  1. YES, mitt eget innlegg! :D Wohooo!

  2. Ikke av meg vel? Men nå har jo du fått bilder av deg selv, de må du legge ut :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s