Demonstrasjon

Idag har jeg, Skeiv Ungdom, amnesty, LLH (landsforeningen for transpersoner, bifile, lesbiske og homofile), FTP-norge (foreningen for transpersoner norge) pluss mange andre demonstrert mot tvangssteriliseringen av transpersoner i Norge.

Her kan du lese saken fra blikk.no 

Jeg har eggstokker og det akter jeg å fortsette med. De har ingenting med mitt kjønn å gjøre. Det å fjerne dem er helt unødvendig, både medisinsk og for meg personlig. Dette resulterer i at staten nekter å endre mitt jurdiske kjønn. Dette igjen fører til at jeg risikerer mange ubehagelige situasjoner og diskriminering i for eksempel arbeidslivet.

Jeg har rett til privatliv, jeg har rett til å definere hvem jeg selv er, jeg har rett til å bestemme over min kropp og jeg har rett til å være den jeg er, på lik linje med alle andre!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s