Selvtilitt er vel og bra

Men de fleste har for mye (meg selv inkludert)

Start med å lese «sitt ned og hold kjeft» av Knut Nærum. Da vil du forstå at de fleste lider av for god selvtilitt og at denne selvtilitten burde bygges ned.

Vi lærer barna mye rart, vi lærer dem at de er unike og fine og at de burde mene ting. Vi lærer dem faktisk at de er i en posisjon til å mene ting. De fleste lærere bruker et språk som tar utgangspunkt i at alle i klasserommet tilhører den samme majoriteten. «VI må ikke være slemmemed DEM, delvom det DE gjør kan virke merkelig på OSS»

Så glemte barna det om å være snille og bet seg merke i at de kan dømme andre. Folk tror at de faktisk kan utale seg om hvordan andre mennesker lever livene sine. Det er du svært sjeldent i en posisjon til å gjøre uten å fremstå som en overlegen klyse. Men siden folk ikke tenker seg om, siden minoriteten så til de grader har lært at de er nettopp det, en minoritet, en gruppe som flertalle for lov å mene ting om så er det ingen som reagerer.

«jeg synes ikke homofili er no galt, de er like my verdt som oss»

Hva faen sier jeg?! Jasså ja, så du tolererer homofile, så jævla kult av deg. Jeg vil på vegene at alle homfile si tusen takk for at du ikke har noe imot homofili. Herregud det er jo alt homfile ber om! Tolerer oss! Tolerer oss!

Faen heller. Jeg er dritt lei mennesker som tilhører en større gruppe enn meg og som dermed tror at de er i en posisjon til å utale seg om mitt liv. Det spiller ingen rolle om du er pro eller con meg. Du driter deg ut! Jeg har ikke bedt om din akspekt, jeg har ikke bedt om at du skal tolerer meg. Jeg gidder ikke å bli tolerert så lenge jeg ikke står i en posisjon til å tolerere tilbake. Og det får jeg ikke lov til, men jeg prøver.

Jeg synes det er helt greit at mennesker født med vagina kaller seg kvinner, jeg synes også at det er ok om de velger å pule menn født med penis. Jeg synes det er flott om de baker cupckaes og har en blogg. Jeg synes faktisk at de blir minst like flinke til å bake som OSS andre.

Jeg synes heterofile skal ha samme rett til adopsjon som homofile, de er jo tross alt mennesker og de kan sikkert ta seg av barn like fint som OSS andre.

 

Dette er et bedrittent samfunn så lenge majoriteten kan akseptere minoriteten, mens minoriteten ikke kan akseptere tilbake. Minoritetene er bare til for å bli akseptert. Det å bli akseptert og tolerert er nedvedigene. Slutt!

8 responses to “Selvtilitt er vel og bra

 1. Jeg liker å stikke innom bloggen din, jeg liker det du skriver. Du skriver utrolig bra, noen ganger tar jeg meg virkelig god tid å leser samme innlegget to og tre ganger.
  »Jeg synes heterofile skal ha samme rett til adopsjon som homofile, de er jo tross alt mennesker og de kan sikkert ta seg av barn like fint som OSS andre.»

  Jeg liker at du vinkler det helt motsatt enn hva andre gjør og hva eventuelle andre medier gjør. God helg.

 2. LIKER!!!

 3. Det at man må poengtere at man tolererer er jo bare et uttrykk for at man kunne ha ikke tolerert. Toleranse er liksom den ekleste -ismen av dem alle. Æsj. «Jeg aksepterer deg» lizm? Hva faen?

 4. bra innlegg dette her :) blir glad av å høre at det ikke bare er meg som oppfatter folk i dette landet for arogante. folk burde ta seg til til å lese innlegg som dette, og bli litt mer opplyste før de stetter foten i kjeften.

 5. Men du. dette her låter litt pubertalt i mine ører? «vil ikke ha din aksept, bla bla» jeg tror nemlig ikke dette er så jævlig merkelig uansett. storbyfolk og verdensvante har vel vært borti dette fenomenet før? :)

  • Mitt poeng er at aksept i seg selv et et utrykk som kun kan brukes om uønskede elementer i et samfunn. Ingen trenger å akseptere heterofile. Og ja jeg er pubertal.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s