Om elefantføtter og andre planter.

I helga hadde Skeiv Ungdom landsmøte.

Jeg ble valgt inn i sentralstyret og det er jeg veldig glad for. Jeg gleder meg til å jobbe med mange fine og kunnskapsrike folk det neste året.

Jeg ønkser å gjøre verden til en bedre plass, spesielt for skeive mennesker.Så jeg begnner her og nå. Om du synes at skeive burde ha de samme rettighetene som uskeive så burde du melde deg inn i Skeiv Ungdom. Om du er over 30 eller bare vil «støtte» organisasjonen kan du bli støttemedlem :)

Meld deg inn her

2 responses to “Om elefantføtter og andre planter.

  1. Grattis med styreverv! Fett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s