Lurer du på hvor det ble av min hater?

Jeg har tidligere postet et par hatmailer jeg har fått av enn eller annen Sophie.

Jeg valgte lenge å ikke svare henne, men så ble nysgjerrigheten for stor. Så her følger vår vidre samtale. Jeg føler meg kanskje litt slem som poster dette på bloggen min, når det så tydelig kommer frem at hun ikke har det bra med seg selv. Men det setter også fenomenet «hat» i perspektiv. Jeg har alltid tenkt at folk som velger å hate må føle en nær tilhørighet til det de hater, eller hadde de ikke invistert så mye krefter i å drive med hatet.

Jeg skrev følgende (beklager min ekstremt mangelfulle engelsk):

Hi So, Im not going to change who I am and you are probably not going to change who you are. Simply because none of us can. But since I dont use my time do make your life sour, I would appriciate it if you stoped doning my life sour. Are you trying to save me, or are you just eager to tell me that I am wrong? Do you uderstand what my blogg is about, just wondering since it is written in Norwegian

I hope you will find happiness one day, both in you life and whitin yourself

Så svarte hun til meg:

Well, „Luca“, I do not speak Norwegian but thanks toGoogleTranslate I am able to understand what your blog is about. However, Iwasn’t able to listen to the videos you made/the interviews with you, becauseGoogleTranslate doesn’t work for youtube videos.

You write about your plan to become a man, your transition,and how it affects your life. What you do not write about is how you arecorrupting moral standards and basic values of our society.

I want you to understand that we both can change, everyonehas the power to do that. I myself for example like girls, but because I am awoman and being lesbian is not okay, I suppress my feelings for the same sex.You should admire me for being that strong.

I have seen recent photos of you and your friend Ane SollandKvinge on her blog (http://anehd.blogspot.de/).I told her that she is misbehaving, too, but she didn’t answer my messages andis obviously ignoring me. That clearly shows how wrong she is and that she isfeeling bad about it and doesn’t want to talk to me because she feels ashamedof herself.

I just want to tell you the truth (that being LGBTQ isinacceptable and wrong), but if that saves your life, it’s a nice side effect.It would be far better if you weren’t „out and proud“, but being out andencouraging other transsexual people to do the same is just plain wrong.

Oh by the way, don’t call me „dear“, because that’ssomething only people who like each other say.

Greetings,

-Sophie

Så skrev jeg til henne igjen:

But why dont you like me?

Why do you supress your feelings? does that do any good to anybody?

You obiusly have a lot of hate directed towards queer people (and since you like girls that include yourself?) I cant see how that makes you stong.. to be that sounds horrible!

You should not hate yourself. If you live out your true feelings you might just be happy.

 I dont see how I am corrupting anything, but feel free to tell me.

 Ane ignorse you because she thinks that you only hate gay peolpe because you are gay and have a hard time dealing whit it.

 How would the world, and my life, be better if I lived a lie the rest of my life?

så svarte hun meg igjen:

It baffles me that you don’t understand how much you scareme! How could I like a person who makes me feel anxious and insecure? I amactually making lists of LGBTQ people (including names and addresses), not onlyto out them, but also to avoid them in real life.

 I hope we will never meet, „Luca“.

 I especially don’t like you because you make the girls wholive a normal, heterosexual life (me included) look bad! And I have to fighteach day, every single day, to suppress my desire to make out with the samesex. I do not want you to have fun while I am having a bad time, understood?

 You know, the problem LGBTQ people are causing is ratherhuge: you are trying to force normal people to follow your agenda, to allow youthings that are restricted to normal people, to give you privileges that youdon’t deserve.

 I mean, why is it such a big deal to be LGBTQ? Why can’t youjust hide and be secretly abnormal, like me? I am a bad person like you forhaving feelings for the same sex, for being LGBTQ, but I am superior because Ilive a heterosexual life!

 Why don’t you focus on other things in your life, „Luca“? Dosports, study, get involved in community work or whatever. Try to distractyourself from LGBTQ topics, from „gay things“, like I do. Then it will work.

 Suppressing my feelings keeps a certain moral standard, I ambehaving correctly, fulfilling my duty as a woman and therefore I can be arolemodel for others. That is so important in life: behave correctly so thatothers see it and take me as an example. I want to be a good girl and I am agood girl – as against e.g. Ane who calls herself a „riot grrrl“, a synonym for„troublemaker“.

 I am not hateful, I am just being honest.

 Sophie

Nå kommer jeg ikke til å svare henne mer, for jeg har fått vite det jeg ville vite. Hun sliter med seg selv, sin egen seksualitet og identitet. Hennes skam skal tydeligivs overføres på meg. Selvfølgelig må det være hardt for henne å se at andre kan være seg selv og leve lykkelig som det de er, mens dette tydeligivs er svært vanskelig for henne.

10 responses to “Lurer du på hvor det ble av min hater?

 1. Det er jo synd i henne. Inntrykket jeg fikk av å lese dette er at hun forsøker å rettferdigjeøre det hun gjør mot seg selv ved å leve et så kalt «normalt» liv. Samtidig virker hun også litt gal på den måten at hun gir inntrykk av å elske å plage seg selv for å å kunne klage og si hvor tøft og vanskelig hun har det.

 2. Denne dama har blitt rapportert til tyske myndigheter og til Interpol en haug med ganger. Hun har hatt sikkert 15 profiler på tumblr, og alle har blitt stengt fordi hun brøt reglene. Skeive over hele verden har blitt kontaktet av henne, og LHBT-organisasjoner i hele verden har henne listet som hovedfiende. Nylig prøvde hun å åpne en LHBT-database, men ble selvfølgelig stoppet av lovverk. Hun kjemper for en form for seksuell rensning, og mener at dersom man finner et «queer gene» kan man begynne systematisk abort av skeive fostre. Hatet og ignoransen hennes mangler totalt sidestykke selv blant de mest konservative i verden. Ihuga religiøse ekstremister kan til nød begynne å måle seg. Det beste er nok å ignorere henne, men jeg forstår at det er sykt vanskelig.

  Tøff blogg, forresten! :)

  • Synd at hun selv innehar dette genet og dermed må renses bort. Men det samme gjaldt jo for Hitler, så det er vist vanlig. Ip-adressen hennes er forresten registrert i USA

 3. Det er nesten så jeg synes synd i henne. Nesten. Det er tydelig at hun trenger hjelp. Profersjonell hjelp. Men nå fikk jeg iallefall svaret på why the hell hun gidder å sende ut mail som dette til deg.

 4. Hun er jo ganske ærlig, i det minste.jeg begynner å klø overalt når jeg leser det der. hun virker nesten tilbakestående,men hun er jo ikke det heller. bare gal.men hva er gal?er hun hjernevasket,religiøs?ånei,hun plager og irriterer meg akkurat som vi irriterer henne,damn!kansje hun er farlig,kanskje helt ufarlig.jeg tror det er derfor jeg blir usikker..for alt hva vi vet er hun en slags anti-lbgt Breivik.

 5. Det er jo egentlig synd på henne, hun kan jo ikke ha det bra når alt hun fokuserer på er å gjøre det som folk forventer at hun skal gjøre. Det har jo tydeligvis scarred henne så dypt at hun ødelegger for andre. Jeg tror ikke hun mener å være respektløs og nedverdigende, og late som hun er så mye bedre enn deg, jeg tror bare hun sliter så mye og kommer seg ikke opp igjen at hun må dra ned andre til hennes nivå for å vite at det er andre som har det som henne.
  Jeg hadde aldrig klart å leve som henne. Jeg har respekt for andre mennesker og samfunnet, men jeg vil ikke leve en løgn for å tilfredstille andre. Jeg er annerledes, og det skal samfunnet tåle og respektere. For å høre litt mainstream ut, you only live once. Jeg kunne ikke ligge på dødsleie og visst at jeg aldri har kunnet være meg selv.
  En annen ting, ja, bibelene sier vel at mann få barn med kvinne, men det står ikke noe om at det ikke er lov å like samme kjønn. Det står jo bare at det er ment å være mann og kvinne.

 6. Sykt trist hvordan noen har det! Jeg får helt vondt :o Bra sagt, alt det du skrev!!

 7. Jeg har forstått at flere på GAYSIR som identifiserer seg som ftm er blitt kontakta av dette mennesket. Hun er nok syk, som i mentalt syk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s