En opdatering på livet

Jeg skulle gjerne oppdatert livet mitt. Livet 2.0, en ny og bedre versjon. iLive, iloose

De burde satsa på et mer oversiktlig og brukervennlig program. Jeg sliter med å orientere meg i livets landsakap og det er håpløst å finne løsninger, i allefall intuitive løsninger. Alt er komplisert og når jeg prøver å riste på livet for å angre på det siste jeg gjort så går det ikke. Og det er heller ikke mulig og zoome inn eller ut. En hjem-knapp hadde også vært fint, vil ofte tilbake til start når jeg har rotet meg for langt inn i noe jeg ikke aner hvordan jeg skal komme meg ut av.

Men jeg kan ikke oppdatere livet, men jeg kan gi deg en oppdatering på mitt.

Om du vil lese om mitt liv anbefaler jeg deg å kjøpe Klassekampen på fredag, det står det om meg, i spalten som passende nok heter Livet.

Aj hadde jeg vært hakket morsommere så hadde dette kunnet blitt et meget ironisk og festlig lite innlegg. Men heldigivs er jeg en middelmådig fyr med en blogg som kun leses av et lite knippe spesielt intressert. Hva dere er intressert i det aner ikke jeg, burde kanskje begynne med bruker-undersøkelse. Hva ønsker dere av meg? Sosialpornografi og håpløse raserianfall rettet mot vilkårlige instutisjoner og personer i samfunnet?

Det er det du får i allefall!

Så, håret gror. Stemmen mørkner, solen skinner og innsiden av min sjel, kropp, kall det hva du vil er fylt av en merkelig tomhet ispedd skår av glede. (ja det er mulig å ha skår av glede i stedet for skår i gleden)

Jeg tror seriøst at jeg skal satse på en karriere som D-kjendis. Jeg er best på å snakke om meg selv. Jeg er best på å overanalysere og suge gleden ut av et hvert lykkelig øyeblikk.

Om jeg hadde møtt meg selv for 5 år siden ville jeg fortalt meg selv at de neste 5 årene kom til å bestå av en endeløs rekke med dårlige valg. Så kunne jeg tatt det til etterettning og kanskje valgt annerledes, men sannsynligivs ville jeg valgt det samme, kanskje bare i motsatt rekkefølge. For jeg velger ofte to ganger, en gang når jeg bestemmer meg og så en gang til når jeg ombestemmer meg. Så det spiller i grunnen ingen rolle hva jeg bestemmer meg for, jeg kommer uansett til å ombetemme meg uken etterpå. Sånn sett er jeg en forutsigbar vingle-petter.

Noen ganger tror jeg at fremtiden vil bli like døll som fortiden var, men det er jo lov å håpe på at dem finner opp noen nye festlige rusmidler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s