Og her kommer hatmail del 2

«Luca»,       you will never be a real man. You won’t have the features a normal, real man has. You don’t deserve being a man. Only those who are born male deserve being male.

How dare you to fake your identity by pretending to be a man, «Luca». A girl who takes drugs (Testosterone) and wants to undergo surgeries to alter her body to a male one – that hasn’t even happened in my worst nightmares yet. I grew up in a wonderful, peaceful world and then drug dealers, perpetrators of violence, child abusers and perverts like you came into this paradise. How dare you. You scare the hell out of me, «Luca». The shooting/bomb attack in Norway also happened because people like you are obliterating moral standards and basic values of our normal human society. You force people like Anders Bering Breivik to take action against liberal perverts like you. «Luca», you and your friends, the LGBTQ liberal-communist perverts, are responsible for that outbreak of violence. There is blood on your hands.

Soon you will be very sorry for who you are. You will apologise to all of us normal people. Shame on you, «Luca».

Please write back. -Sophie M. Herold

11 responses to “Og her kommer hatmail del 2

 1. Haha: http://fuckyeahsophieherold.tumblr.com/
  Det er godt du poster mailene og skaper oppmerksomhet rundt henne, om du skulle finne en mailadresse eller blogg bør hun anmeldes.

 2. Tror først og fremst hun som sendte denne mailen har missforstått en smule og at det ikke er rette måten å skape oppmerksomhet på. Jeg skumleste bare fort gjennom men det at hun klarer å dra inn en tragisk hending som rammet Norge i sommer 2011 er bare litt å gå for langt. For jeg ser ikke noe sammenheng med det han gjorde å det at du står for den du er, du er åpen og du vil verden skal se hvem du er og åpne øynene for flere som er i samme ‘situasjon’ som deg. Det er ikke for alle å forstå hva hvert enkelt menneske går gjennom, om det er en lidelse eller følelse.
  Jeg titter en gang i blant innom bloggen din, og dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Men syns det er tøft av deg å blogge åpent, og vær så åpen. Det er flere som » ser deg » som føler de vet hvem du er, til tross for du ikke vet hvem de er.
  Kanskje jeg ikke forstår hvordan du har det som går gjennom den veien mot din identitet siden jeg selv ikke gjør det, men jeg synes dette er interessant å se å lese om og følge bloggen din.
  Og til nå hvem nå enn det er som har mailet deg, så vil jeg igjenn si at du som har skrevet dette har missforstått det forferdelige butskape som han(ABB) ville nå frem med og Lucas butskap om å få leve som den han ønske å vær og den han virkelig er.

 3. det her lukter det kraftig anmeldelse av, som igjen blir rapportert oppover/bortover/nedover til myndigheter som sitter med penga som kan sendes i retning livskvalitetsbevarende tiltak for transnorge!

  Ti tusen heinner i været i støtte te dæ, Beste Luca! :-*

 4. Hva tror du hun mener om homofile på stranda?

 5. Dette blir jo nesten så dumt at jeg klarer ikke ta henne seriøst i det hele tatt.

 6. Det er trist å lese en slik fobisk tekst. Får så stygge assisiasjoner til de værste homofobene.

 7. Jeg synes alltid det er litt sånn rørende søtt når det kommer noen og skal fortelle andre hvor skapet skal stå – samtidig som de demonstrerer at de ikke en gang vet hva et skap er. Sannsynligvis siden de selv sitter inni det og prøver å skape seg et bilde av verden gjennom sprekkene i treverket.

 8. ganske komisk at hun skriver «please wright back» etter all den dritten!! ha ha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s