Er jeg for ung?

Jeg er bitter. Ikke bare er jeg bitter, jeg er også sur. Bitter og sur og ikke noe trivelig.

Jeg prøvde å være lykkelig idag, i hele 10 minutter mens jeg hørt på fin musikk. Jeg smilte til alle som gikk forbi og to ganger hoppet jeg og snurret rundt i luften. Det er tydeligvis ikke sosialt akseptert så jeg gikk tilbake til den bittre, sure, deilige tilstanden jeg befant meg i før jeg fant det for godt å være lykkelig.

Når jeg hører eller leser andre menneskers sine tanker blir jeg nesten konsekvent sint og får lyst til å spytte sarkastisk på dem. Andre ganger ler jeg, fordi folk er festlige (ofte på en patetisk og trist måte, no som gjør gleden til noe som ligner på skadefryd).

Jeg har hatt mange monologer inni hodet mitt idag, og nå må jeg bare få dem ut. Døm i vei, jeg veit jeg ikke er no grei.

«Å, jasså så du kjenner en som er homo? Jeg kunne faen ikke brydd meg mindre, du er ca like tolerant som en gjennomsnittlig FRP’er (og dem er ikke særlig tolerant, sånn i gjennomsnitt)»

«åå så du synes den bamsen er skikkelig søt og har lyst til å kjøpe den til kjæresten din fordi dere har vært sammen i to, ja to, uker? Jeg skulle oppriktig ønske at jeg kunne knuse dine patetiske forestillinger om kjærlighet på 3 sekunder, men jeg velger å lene meg til bare å se på at du knuser dem selv, om to, ja to uker.»

«ÅÅh, så du er en sånn en du, enn sånn som liker å stå opp tidlig og som er flink til å gjøre det du skal, du drikker aldri alohol og har aldri gjort noe dumt i hele ditt liv og så har du helt nyvaska intetsigende klær på deg, så fint for deg da! Jeg håper og vet at du aldri, aldri får pult og at det kommer til å knekke deg en dag. Jeg veit du gråter inni deg hver dag fordi ingen har lyst til å ta på kroppen din.»

«åå så fint bukse! skikkelig kul, jeg kan virkelig se at du både har invistert tid og penger i det antrekket! Gratulerer, du er herved kåret til årets mest anonyme person. Det er ingen, ingen som legger merke til deg uansett hva du sier eller gjør. heldigvis er du stort sett stille»

 

 

 

 

til å til å like deg?

 

6 responses to “Er jeg for ung?

 1. Blir litt nyskjerrig på hvor mange FrP`ere du har vært borti.
  Når jeg kom ut som transman i FrP ble jeg møtt med god forståelse av samtlige mennesker.
  Det vil si representanter i ganske mange fylker og lokallag, inkludert innvalgte på stortinget.

  Det at FrPere ikke er tolerante er en myte, som burde bli knust rimelig raskt.

  • Frp er jo et parti som er imot diskriminerings vern for kvinner, homofile og trans*

   FrP er imot kjønnsnøytral ekteskapslovgiving.

   Jeg tror jeg me temmelig stor sikkerhet kan si at de mener at folk må steriliseres før de kan bytte juridisk kjønn.

   FrP’ere som fått fritt spillerom i media sier ting som: homofile på stranden er ekkelt. Homofile er dårlige foreldre. Og så kommer de med uttalelser som svært ofte er rasistiske. Og så mener de at det å ha billig sprit og bensin skal løse verdens-problemene. Og jaggu er det en del medlemmer FrP som sliter litt med egen seksualitet og lar det gå ut over andre.

   Når Siv Jensen twitret at hun dreit i hvor Krekar drar, bare han kjøper en enveisbillett.
   For meg er det en så støtende uttalelse at jeg faktisk mener hun burde gått av bare pga av den, og hun sier drøyere, mer hatefulle ting annen hver dag..så…

   Og nei det et ikke så mange rundt meg som stemmer FrP (les ingen) jeg er sikkert med i den ekkle eliten.
   Jeg tar høyere utdanning i naturvitenskap. Henger i organisasjoner som jobber mot rasisme og homofobi. Og så jobber jeg for Human Etisk Forbund.

   Alt sammen er plasser der «folk flest» ikke henger. Så sist jeg møtte noen Om stemte FrP var på ungdomsskolen tror jeg. Så de personlige fordommene har jeg ikke noe belegg for. Men jeg har lest partiprogrammet og ser dem i media, det holder lenge for meg.

 2. Det høres slitsomt ut å tenke sånne tanker om andre. Ta deg ei bolle, Luka!

 3. :) forresten, jeg digger barisbildene, Luca!

 4. Jeg gikk gjennom mange partiers program i fjor, dette var det jeg fant ut: http://blamandag.blogg.no/1301418186_politisk_jukebox.html

  …og for å si det sånn, er man FRP’er så står man for det som er i partiprogrammet.

  PS. Om du ser deg rundt, så er ikke verden så ille. Og en bolle høres godt ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s