Hei, jeg heter Luca

Jeg heter Luca og jeg er 25 år gammel.

Her om dagen spurte noen meg om hva bloggen min handler om.

Jeg vet egnetlig ikke, den handler om det jeg synes er vitkig, det jeg tenker og ting jeg er opptatt av.

Jeg er opptatt av meg selv, nei jeg gidder ikke å late som noe annet :)

Jeg skriver om det å gå fra en kjønnsrolle til en annen. Jeg ønsker å bli sett som den mannen jeg er. For å få til det må jeg modifisere min kropp. Dette er en prosess som tar tid, men tid er no jeg håper jeg har nok av. Og her kan man følge den prosessen.

Jeg blogger om ting som hender i mitt liv, om det å ha vært en kvinne, om det å være en mann, om det å ikke være noen av delene, om det å være noe mer, noe annet, noe annerledes, noe bedre. Jeg blogger fordi jeg tror alle mennesker har godt av å fullføre tankerekkene sine. Jeg blogger fordi jeg håper på en bedre verden.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s