Make my day

Jeg har bestilt sushi og går innom polet for å kjøpe 3 liter rødvin, det er tross alt bare fredag en gang i uken. På vei fra polet tilbake til sushi-sjappa går jeg forbi en frisør. De søker etter hårmodeller. Jeg er vel ikke noe modellemne, men jeg har hår og er en fattig student (som velger å bruke pengene mine på rå fisk og gjæra druesaft) Så jeg går inn og spør om mitt hår er av interesse for frisørene deres. De spør hva jeg kunne tenkte meg å gjøre med håret og jeg sier at de stort sett står fritt til å gjøre hva de vil.

Så smiler frisøren mot meg å sier «perfekt, vi trenger flere menn som tør å være litt vågala med håret sitt, vi ringer deg.»

Og jeg smiler, ikke bare til henne, men i flere minutter etterpå.

Barnslig glede.

(gleder meg forøvrig til å få permanent!)

 

One response to “Make my day

  1. Jeg smiler også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s