Feriedepresjon

Jeg snakke med min x idag. Da jeg fortalte henne at jeg har snudd døgnet, er lat, uburkelig og ikke får ting gjort lo hun av meg og spurte om jeg hadde fått min vanlige ferie-depresjon.

Det er tydeligvis vanlig for meg å rote rundt etter livets mening hvis jeg går uvirksom i mer enn 2 uker. Ledigang er roten til alt vondt. Selvom jeg strengt tatt har mer en nok å gjøre så er det lite som haster og dermed blir lite gjort.

Det er godt å ha noen mennesker i livet som har kjent deg en stund som kan fortelle deg hva det er du driver meg. Eller i det minste fortelle deg at du har drevet med det samme før og overlevd helt fint.

Så jeg setter meg ned forran tven og har bestemt meg for å nyte min siste ferieuke og la meningen med livet være nettopp dette, eller noe annet som sikkert kommer.

 

One response to “Feriedepresjon

  1. Utrolig fint skrevet, kjenner meg igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s