2012 – Et sammendrag

Det er kanskje litt tidlig å kjøre en årsrevy for 2012, men et sammendrag er alikevel på sin plass.

Livet mitt per idag:

Jeg fyller 25 år om 23 dager, den 31.janaur. Jeg er altså en voksen mann med kviser og en stemme som lever sitt egent liv. kroppen min er en dunete opplevelse. Jeg er sulten hele tiden, gidder ikke stå opp og alt jeg tenker på er sexorganer.

Det er tragisk, komisk, fantastisk og patetisk på samme tid. Min 25 års krise er i full gang. Jeg fylles daglig med en nagende følelse av at jeg er misslykket.

25 år gammle menn skal ha bart og jobb, kanskje en kjæreste og han skal glede seg over større ting her i livet enn hår under navlen.

En sann historie fra mitt liv:

I går kveld satt jeg inni et smug og pissa. (Ja, jeg sitter når jeg pisser og ja, jeg pisser offentlig) Så ser jeg at det kommer en jente gående på gata forbi meg, jeg gadd ikke å knipe igjen og sjule hva jeg drev med så jeg pissa bare vidre. Så ser hun på meg og kommer med følgene tilrop «du pisser som ei jente»

Jeg pisser som ei jente! Haha! Den kommentaren gjorde meg uendelig lykkelig. Jeg passerte som mann mens jeg satt på huk og pissa i et smug. Jeg elsker det! Jeg elsker denne jenta.

I det siste har jeg passert som mann oftere og lettere enn før. Jeg ser helt lik ut som før så det handler relativt mye om stemmen min tror jeg. Det er i allefall ikke like opplagt at jeg har eggstokker når jeg åpner munnen lenger. Det er en lettelse, det er ikke lenger flaut å snakke. Selvom jeg ikke er kjent for å være en stille fyr.
Jeg skal blogge mer fremover, så følg med!

Jeg vant forøvrig ikke årets blogg på gaygalla 2012. Det hadde vært festlig å vinne, men da jeg var på showet innså jeg at FabFags ikke er helt min greie. Selvom mange av dem er utrolig hotte!

4 responses to “2012 – Et sammendrag

  1. Du vant årets blogg i boka mi!

  2. Norge i 2012 er jammen et underlig tolerant sted, hvor transer tør å tisseblotte seg offentlig og kvinner tør å rope til mannedamer som tisser. Når Taliban har overtatt hele røkla kommer folk til å si: Det var engang et tolerant, lite land….

    • Jeg slite litt med å følge deg her. Hva er en transe? Hva betyr tisseblotting? Hva er mannedamer? Hva har Taliban med saken å gjøre? Hva er det folk tør, og hvorfor er det positivt/negativt at de tør?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s