De gode

Så du er en sånn snill person du. Du er opptatt av politikk og skeivfordelingen i verden. Du synes det er trist at alle klager på bensinprisen og dårlige veier når det finnes så mye viktigere ting i verden.

Du gråter når du ser afrikanske barn med kulemager på Tven, ikke fordi det egentlig gjør deg trist, men fordi det er så himla lamt at det blir fremtilt som og hele afrika er fattige og at dette er en kamp mellom «oss» og «dem» og at alt skal løses av at «vi» gir «dem» litt penger.

Du spiser lite eller ikke noe kjøtt og synes oppdrettslaks er kjipt som faen. Du spiser økologisk mat og hater butikker som ikke gidder å ta inn økologiske artisjokker. Du skal jo lage no fancy til vennegjengen din.

Du kjøper alle klærne dine på loppis, ikke for å være hipp altså, men for å være miljøbevist. Du kildesorterer så inntenst at du nesten ikke tør kaste ting. Du trenger sjelden å kaste noe fordi du kjøper alt brukt, uten embalasje eller så plukker du opp mat andre folk har kasta.

Du ville ikke spist på Mc donalds om du så fikk 1000 kr for det, du har boikotta coca cola siden du var 14.

Men veit du hva du også gjør?

DU RØYKER HAJS!

ja har du tenkt på det?

Alle folka som lider og dør, alle våpna som blir kjøpt for dopspenn? Alle bøndene som dyrker hasj i stede for mat til barna sine? Alle folka som blir drept, voldtatt og missbrukt av narkotikahandel? Alle de folka som risikerer livet sitt for å krysse landegrenser med ditt gress? Alle de folka som dør av narkotika hvert år? Alle de små kiddsa som tror det er kult å ta seg en blås?

Harru tenkt på det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s