Den 14. Luca: Mann 2.0

Dette er gaven som komme til å ligge under alle norske juletrær dette året.

Siden vi først lanserte Mann har vi lenge ønsket å komme med en oppgradert versjon, endelig er dagen her. Verden har ventet alt for lenge; vi lanserer nå Mann 2.0

Utbedringene som er foretatt er gjort på grunnlag av grundige brukerundersøkelser.

Penisen. Mann 2.0 kommer uten penis. Mange har gitt oss tilbakemeldinger på at penisen har ført med seg mer ubehag en glede, siden det var så mange feil med denne innrettningen har vi nå lagd en Mann uten penis.

-Den søler ikke tiss utover hele doen.

-Du slipper å bli skuffet om den ikke virker

-Du slipper kvelningsfornemmelser når du utfører munnsex på din Mann

Mann 2.0 har et perfekt sexorgan med flere muligheter til både penetrering slikking og suging. Han er alltid klar og kan få flere orgasmer etter hverandre.

Hår. Vi har fått en del klager på at Mann måtte barberes daglig og at han var ekkel å ta på, den nye utgaven er utstyrt med en moderat mengde hår. Noe som gjør vedlikeholdsarbeidet letter og han er bedre å kose med.

Denne utgaven er utstyrt med bedre evne til kommunikaasjon

Vi har satt Mann 2.0 i kontakt med sine egne følelser

Mann 2.0 vet hvordan det er å ha mens-smerter og vil stille opp med kos og varmeflaske en gang i måneden så lenge den lever.

Våre brukere var delt i oppfattningen om Mann skulle ha pupper eller ikke. Så vi gikk for en mellomløsning med små pupper, vi valgte å beholde de følsomme brystvortene. Puppene kan lett fjernes om de sjenerer deg eller din Mann 2.0
Ellers vil vi komme med programvare-oppdateringer forløpende utover våren. Vi har prøvekjørt Mann 2.0 i 11 uker nå, og selv om vi er sikre på at du kommer til å like vårt nye produkt, vil vi gjøre oppmerksom på hvilke mangler den har, disse vil selvfølgelig utbedres så snart vi har løst de tekniske problemene.

Grunnen til at disse småtingene ikke er utbedret allerede er fordi vi vet hvor gjerne du vil ha din nye Mann 2.0 under juletreet.

Stemmen. Det har oppstått uforutsette problemer med stemmen til Mann 2.0 Den høres hes ut og den kan ikke synge, men dette vil vi som sakt komme med en løsning på i løpet av våren.

Vi håper du er klar for å nyte din Mann 2.0

med vennlig hilsen FTM-self made Men.

8 responses to “Den 14. Luca: Mann 2.0

  1. Jeg gleder meg til å prøvekose denne versjonen i mårra!

  2. Jeg digger det og nominerer det herved til ditt kuleste innlegg så langt!

  3. Request: karaokeopptak av stemmen din! plis?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s