Karma

Elsk ELSK!

Jeg tror ikke på Karma, men litt smisking har aldri skadet noen. Så nå slår jeg på alle mine religiøse tendenser (det finnes to av dem, den ene går ut på at jeg tror jeg fåt vite alt jeg ikke vet når jeg dør og at det finnes en mulighet for å be om unnskyldning etter at man er dø)

Bjørn Ivar Honne, jeg aner ikke hvem du er, du aner ikke hvem jeg er. Du vil aldri få vite mer om meg enn at jeg er nr 14. Men jeg ber deg og de høyere maktene som eventuelt finnes om å la nr 14 gli stille forbi. Jeg blir lykkelig for en E, jeg kan kysse bakken du går på for en E. Jeg skal være snill helt frem til jul uten å forvente en eneste julegave om du bare lar meg bestå. Jeg vet det er svært tydelig at jeg ikke leste, at jeg dreit i hele greia, men jeg pressa ut 5 sider for deg. For deg alene skrev jeg en tekst uten mening og sammenheng, sannsynligivs så dårlig at du ler. La latteren ta deg og tenk med medynk på meg. Jeg mente det godt. Verden blir en bedre plass om du lar meg bestå!

Jeg gjør hva som helst kjære Bjørn Ivar Honne, la meg få en E :)

God jul (når skal man egentlig begynne å si det? og ikke minst, når skal man mene det?)

Om du vet noe som helst om biodiversitet i amazonas, domestiseringen av mais eller finkene til Darwin på Galappagos så synes jeg det er dumt at du ikke fortalte det til meg i går :)

 

 

One response to “Karma

  1. Haha :-) Kryssa fingrane!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s