Når man kan bestemme selv

Så er man endelig voksen, søvnløs om natta og bevisstløs om dagen. Pengeproblemer og kvinnfolkproblemer og alkoholproblemer som de gamle bohemer.

Da jeg var liten synes jeg det var vanskelig å ikke åpne lukene i julekalenderen for tidlig, dette var før jeg la jula for hat. Nå er jeg voksen og bestemmer selv. Kanskje går dagene raskere om jeg later som vi nå kan åpne den fjerde Luca i vår elskede «nedtelling til eksamenstiden er ferdig, du kommer hjem og jula er over»

Jeg begynte dagen med å hente pakker på diverse postkontor. Jeg har blitt altfor glad i å handle på Internett. Jeg liker det fordi man får det man kjøper pakket inn og ofte på et tidspunkt der man for lengst har glemt hva man kjøpte. Altså alt som er bra med jula, uten alt som er kjipt med den.

Jeg har kjøpt den svenske boksen «det er vår tur nå» (tittel fritt oversatt til norsk) det er en analogi skrevet av div transpersoner i Sverige. Den gleder jeg meg til å lese så snart jeg blir ferdig med å lese entemologi.

Og så fikk jeg noen flotte øreplugger som er for store og jeg er utålmodig når det kommer til ørestrekking, egentlig utålmodig samme hva det kommer til.

Så strak jeg septumen min fra 2 til 3 mm, og ja; det gjorde vondt.

Good painful day

2 responses to “Når man kan bestemme selv

  1. 3mm! snyyyyyyyyyyyyyyyyggggttt.. när kommer bilden då? :)
    jag har också¨fått hem boken nyligen, läst halva ungefär. väldigt peppande texter. love it!
    puss på dig min vän! grattis till hårstrået på adamsäpplet! jag har idag sett mitt första mörka hårstrå på hakan! det artar sig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s