Den andre luca

Hadde bloggen min vært litt hippere og litt kulere ville jeg hatt en julekalender der vinneren hadde fått gå på date med meg.

Men jeg er dårlig på dating, så det gidder jeg ikke drive med. Heter date stevnemøte på norsk? Det høres ut som en rettsak.

Her er jeg, her er mine dårlige sider, her er mine gode (som den flinke nordmannen jeg er klarer jeg å finne 12 dårlige sider ved meg selv og 3 bra) så kan den andre siden av stevnemøtet presentere seg selv og vi kan komme til en enighet eller en uenighet eller et forlik. Som oftest ender det med forlik og man har sex for så å aldri ringe igjen. Ikke fordi sexen er dårlig, men fordi vi er dårlige mennesker.

Jeg skulle ønske jeg kunne å klatre, jeg skulle ønske jeg kunne å sy. Jeg skulle ønske jeg kunne å skrive engelsk. Jeg skulle ønske jeg kunne å danse. Jeg skulle ønske jeg kunne gå på hendene. Jeg skulle ønske at jeg var god på skateboard. Jeg skulle ønske at jeg forsto meg selv. Jeg skulle ønske jeg forsto deg.

Jeg tror jeg begynner med å stå på hendene. Da blir verden snudd på hodet og det tror jeg den kan ha godt av innimellom. Menn ville hatt lav rang. Hvite ville hat lav rang. Heterofile ville hatt lav rang. Cis mennesker ville hatt lav rang. Folk med penger ville hatt lav rang. Folk som er fysisk og psykisk friske ville hatt lav rang. Folk med høyere utdanning ville hatt lav rang.
Resten ville rulet verden, sannsynligvis styrt den bedre enn den styre nå. Men står man for lenge på hodet blir man blå i ansiktet, så jeg velter kroppen ned på bakken og resignerer.

Den første luca var fylt med komplekser, den andre av kvasi komplekse tanker om verdens kompleksitet.

Hvem vet hva som sjuler seg bak den tredje Luca…

Du kan jo føle spent med på at jeg teller ned til jul.
Du kommer forresten raskt til å innse at jeg teller ned til julen er over og livet kan begynne om igjen for første gang.

3 responses to “Den andre luca

  1. Dette var så og si den tredje beste julekalenderen i år, pleier å bare ha en, eller ingen, siden jeg ikke tåler melk, men fant en melkefri sjokoladejulekalender i år og en på nett som råder voksne til å se barna som ikke har det bra i julen, men gratulerer din julekalender kom på en tredjeplass, gleder meg til å lese neste luke :)

  2. Jeg digger deg! Luca og lucene hans er helt fantastisk (deprimerende), love it!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s