Jeg spiser en glad laks

Jeg står helt ensom i verden og kjenner på utilstrekkelighet ved egent anatomisk kjønn. Kroppsdysfori. Selvhat.

Jeg plukker opp manualene og vurderer sterkt å drepe den høye mørke muskuløse penisbefengte mannen som står ved siden av meg.

Å være trans er en solskinnshistorie, i allefall på denne bloggen, så nå tenkte jeg å balansere inntrykket ved å uttrykke hvor helvetes kjipt det er å alltid føle at man er for dårlig. Jeg er for kort, for feit, har for små muskler, for lite hår, for lys stemme, for små hender, for stor rumpe, pupper, helvete heller jeg har pupper. Kjenner jeg hater det så mye at jeg nesten ikke liker pupper på andre lenger.

Så, ferdig. Depressivt slitsomt gnålete patetisk og emo.

Om igjen for siste gang

Og den laksen jeg nettopp spiste var aldri glad, den ble missbrukt på det groveste fra vugge til grav

Good day

5 responses to “Jeg spiser en glad laks

 1. jeg er 155 høy…
  I feel you..
  Forresten er jeg blond(ine) og synes selv verden hadde likt meg bedre om jeg hadde brunt eller svart hår. Jeg kan si meg fornøyd med at jeg kan dra laksen, men tror ikke den laksen er stor nok til å kalles en laks heller.
  Vurderer å flytte til Kina, de er ikke så store der…

 2. ugh,kroppsdysfori..ikke å kødde med.It kills….bedring på testo eller?det er det jeg håper på..iallefall litt bedring,eller..?

  • Joda, det er bedre og tanken på at mye vil gå over om en stund hjelper veldig. Men testoen gjør meg litt sintere enn jeg ellers ville vært og dermed blir jeg forbanna på hele kalaset innimellom

 3. phew, skjønner,er sint sjøl innimellom ..på heteronormkalaset.på usyneligheten vår.jah, det er ikke til å skyve under teppet ass,føkk det.men du, så bra å høre at d bedrer seg.it gets better! jeg har roa mg veldig m at jg veit at hjelpen er nær, T i sikte..!har sjekka mye om top operasjoner og. litt mer on the edge nå når jeg bare går å venter…34 år m misforståelser.. har ikke så mye mer tid ass:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s