Flotter meg med nye blodårer og ryggmuskler

4 responses to “Flotter meg med nye blodårer og ryggmuskler

 1. Spennende å følge fremgangen og få innsikt.

  Du sier vi kan spørre om alt, men jeg lurer på hvor grensen går mellom –
  1. «Å gjøre det til en ikke-sak», noe jeg regner med det endelige målet er. 2. Nygjerrig respekt for å få kunnskapen til å ikke formulere seg klønete, spre aksept og forståelse. 3. Stille spørsmål som blir irriterende og stigmatiserende på sin måte. Eksempelvis : http://www.youtube.com/watch?v=JQ1I_-MY_NY&feature=feedf

  • Jeg hadde tenkt å lage et innlegg om hvordan man kan spørre om relevante ting på en takfull måte.
   Jeg sier at folk kan spørr om hva de vil på bloggen fordi jeg mener det. Jeg kommer til å rette opp spørsmålet til et mer passende ett hvis jeg synes det er upassende, eventuelt ikke besvare det. Men på denne bloggen et alle spørsmål lov.
   I det virkelige liv er ikke alle spørsmål lov og som du sikkert tenkte over da du så videoen du posta til meg så er det ikke alle spørsmål som er relevante, som ikke stignatiserer eller som faktsik bidrar med kunnskap.

   Du kan jo stille de spørsmålene du har, så kan jeg svare på dem og fortelle deg hvordan de «burde» vært stilt, eventuelt hvorfor de er upassende/passende osv.

   :)

 2. wo wow wow! vilken kille!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s