7 uker på T

Idag er det 7 uker siden jeg fikk min første sprøyte med testosteron.

Det har medført en del festlige endringer som jeg nå vil liste opp fra tå til topp

Mer hår på leggene

Mindre fett på rumpa

Større muskler

Større klitoris

3 hårstrå på magen

5 kilo økning i vekt

Mer hår på armene

Mer hår i ansiktet

Mørkere stemme

 

Jeg har blitt kåtere og gir mer faen enn før. Jeg føler meg også ekstremt lykkelig. Jeg har fortsatt mensen, men det er mye mindre irriterende enn før.

Jeg liker å gå på testo, det gjør meg rett og slett lykkelig.

Jeg snakker hull i hode på folk rundt meg om testo og effekter av det, men jeg begynner å bli vant til å være i puberteten så jeg håper fokuset flytte seg over på skole og venner og transpolitikk snart

Good day

 

4 responses to “7 uker på T

  1. Kanskje alle kvinner hadde hatt godt av en dose testo. Mindre mensen, evnen til å gi faen, økt sexlyst og mer muskler/mindre fett hadde nok gagnet mange.

  2. jeg er nysgjerrig! Henger den økte sexlysten sammen med at du er i en pubertetsperioden, eller vil testosteronet ha en varig effekt sånn? Og denne nyvunnede fandenivoldskhet(el hva man skal kalle det:), er det en «biologisk» effekt av testosteronet? Typ… skyldes det testosteronet direkte, eller er det din personlige utvikling som resultat av behandlingen, eller no sånt? Utrolig interessant å lese for en som er litt nysgjerrig på kjønn og greier, takk for at du deler av ditt:)

    • Hei
      Den økte sexlysten er nok varig, men noe man blir vant til. Litt som at de fleste blir kåtere i puberten, men det tenker vi ikke over lenger nå. Det vil virke mindre overveldene med tiden. Jeg vil også tillføye at det ikke er ekstremt altså, bare mer enn før :)
      Testosteron virker forskjellig på forskjellige folk og det er umulig å påvise biologiske grunner til psykiske forandringer. Så det kan skyldes testo eller bare hva som helst her i livet. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s