19 dager på testosteron

Hurra for meg som fyller 19 dager idag.

19 dager og jeg har endelig sluttet å stirre på min egen kropp flere timer om dagen.

Jeg har definitivt kommet i stemmeskiftet. Stemmen min har ikke blitt så mye mørkere, men den brumler mer og jeg trenger ikke lenger å legge den ned for å ikke høres ut som ei ti år gammel jente. Den brister foreløbig ikke, en tilstand jeg håper vedvarer.

Jeg klarer ikke å legge ut lydklipp på wordpress, men neste gang jeg kommer på radioen vil dere alle kunne høre min nyervervede stemmeprakt.

Ellers har jeg en ansamlig av hår på knerne og yttersiden av leggene som er kortere enn resten av hårene på leggene, jeg tror dette er nytt hår.

Jeg har fått et par kviser, men jeg ser ikke ut som en pizza forløbig. Jeg er nok litt kåtere enn før, men ikke så ille at jeg ikke kan leve med det. Klitorisen min er også betydelig større enn før og en smule øm. (vet ikke om det er voksesmerter eller flittig bruk som er grunnen til det)

Jeg har fått tydelige blodårer og sener på underarmene. Jeg har lagt på meg 3 kilo som jeg håper er muskler, men som jeg har en misstanke om at er en god blanding av fett og muskler. Jeg løfter tyngere vekter enn før, men fremgangen er ikke helt sinnsyk

Jeg er fortsatt uendelig langt fra å kunne annlegge bart.

Men jeg lever fortsatt i håpet.

 

 

 

One response to “19 dager på testosteron

  1. Tilbaketråkk: 5 uker på testosteron « Bestmedbart

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s