Mann vs trang

Du applauderer meg, men bruker fortsatt homo som skjellsord. Du tar deg selv i å lure på hva folk «er» fordi det stresser deg at folk ikke opplagt ser ut til å «være» noe. Du har til og med gjort livet til et kjønnsoverskridende menneske surt fordi du ikke klarer å skjule din egen nysgjerrighet og dragning mot andre menneskers kjønnsorganer.

Du synes det er flott at jeg tør å være meg selv, men du mener at mennesker som Ebsen Esther burde bestemme seg for hva hin er (og du bruker feil pronomen om hin også.) Du har også en klar forestilling om hva det å være seg selv innebærer.

Du synes det er greit å «bytte» kjønn fordi vi fortsatt lever opp til dine forestillinger om at det finnes to kjønn og du godtar blindt et hvert argument av typen «født sånn». Du synes i grunnen synd på oss. Stakkars folk som er født i feil kropp, fanget inne i seg selv. Det må være tøft og vanskelig og jævlig og bla bla

Du synes det er tøft at jeg går ut i verden og krever min plass, ikledd siste skrik fra Carlings sin herreavdeling. Men du fniser forsatt av menn i strømpebukse og du ville aldri spurt meg om jeg blir kåt av å ha på mannebokser, du ville sannsynligvis ikke lurt engang.

Du tror det å være heterofil mann for meg en et steg videre fra å være lesbe. For selv om du vet bedre så tror du at lesber er små maskuline tingester som liker jenter og dermed lik så godt kunne vært gutter.

Man kan ikke lik så godt være noe som helst, det strider mot all sunn fornuft.

Det å like jenter er ikke ensbetydende med å være mann. Lesber føler seg ikke som menn.

Verden består ikke av to kategorier der den ene blir penetrert og den andre penetrerer!

Du synes jeg blir kjekkere og strammere for vær dag som går, men vi vet begge at du aldri ville hatt sex med meg. Det er en taus enighet om det faktum at jeg ikke er et attråverdig seksuelt objekt for 90 % av befolkningen.

Jeg betrakter meg selv som et nisjeobjekt, hvis du først liker det jeg har å tilby har du skutt gullfuglen for vi vokser ikke på trær. Men denne selvironiske tonen mot min egen kropp er sannsynligvis ikke helt sunn. Jeg ønsker ikke å være som dere for dere har ikke gjort noe godt for verden, men jeg ønsker ikke å stille finne meg i at jeg er frik heller. En frik som lever opp til samfunnsnormene. jeg er ikke en frik, dere der friker!

Du synes menn med leppestift er utagerende og teite, du tror ikke på at et menneske kan føle behov for visse typer adferd uten at det er seksuelle motvier eller ønske om oppmerksomhet som ligger bak.

Har du noen gang stusset over det paradoksale i at jeg ønsker å se helt ut som en «biologisk» mann, en cis-mann, en ikke trans mann, men allikevel forteller hele verden at jeg har eggstokker?

Du kan jo tenke litt på hva du tror grunnen er, og så kan jeg fortelle deg at du tar feil.

One response to “Mann vs trang

  1. Denne var veldig bra Luca! Interessant lesning med gode punkter, punkter man lett kjenner igjen om man er trans…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s