Jeg ler og kniser inni meg.

Hun: unnskyld, men er du gutt eller jente.
Jeg: ja litt av alt kanskje, jeg er trans.
Hun: åja så du vil bytte kjønn.
Jeg: Nei, det ville jo vært dumt.
Hun: ja, så du er en jente?
Jeg: nei, jeg er en transmann.
Hun: så du vil være en jente?
Jeg: nei helst ikke, jeg begynner på testo i morra.
Hun: så du er egentlig en jente?
Jeg: nei jeg er eeegentlig en gutt.
Hun: så du er en jente som vil være mer mannlig?
Jeg: Nei, jeg er en mann som vil være mer mannlig.
Hun: åja, uvanlig, trodde det gikk mer andre veien. jaja jeg respektere det altså, egentlig drittfett. fasan du er jo kul da. skikkelig kult med folk som bare gjør sin egen greie altså. kult. (gir meg en høy 5)

8 responses to “Jeg ler og kniser inni meg.

 1. still amazed(!) over hvor lite jeg forstår meg på den heteronormative verden noen ganger.. og de kaller oss rare? skjønner meg like lite på dem selv.

 2. Utrolig bra skrevet. Gir meg noe å tenke på. Selv forklarer jeg ofte at jeg skifter kjønn. Det er en enkel måte å forklare det på, og folk forstår med en gang hva det er. Jeg er vel ikke modig og sterk nok til å komme med lengre forklaringer.
  Syns for øvrig ikke det er så rart at folk som ikke vet så mye om dette trenger opplæring. Folk er jo som regel ikke negative, det er bare nytt og ukjent terreng for dem. Slik er vel de fleste av oss, at det vi ikke vet så mye om det vet vi rett og slett ikke så mye om før vi lærer mer om det. Når det gjelder å spre kunnskap gjør jo du en kjempejobb Luca.

 3. Jeg lar meg overraske stort av at folk finner det for godt å spørre sånn. Kanskje er det fordi du ser så modig og sterk ut. Veldig bra taklet!

  • Tror jeg ser helt random ut. Folk eier bare ikke folkeskikk og er generelt dumme :)

   • Kommer jo litt an på sammenhengen, men jeg forstår forvirringen. Jeg hadde aldri spurt noen om noe sånt med mindre jeg var troverdig med dem. Med andre ord, en nær venn, og vedkommende var komfertabel med å snakke om det. Spørsmålet er jo egentlig hvilket kjønnsorgan man er født med, det er jo det haun spør om. Du kunne svart at du er født med kvinnelige kjønnsorgan (eller sex-organ om du vil =)), men er mann.

    Anbefaler forresten det pronomenet: Haun. Der har du alt, både han og hun, haun
    ha n
    h un

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s