Den siste dagen

Det er den siste dagen i mitt liv uten tilskudd av ekstra testosteron.

Jeg tror dett betyr at jeg burde føle et eller annet. Det gjør jeg egnetlig ikke, men jeg har gleda meg veldig mye veldig lenge. Idag er det mer stille inni hue, som om noe er over. Og noe er definitivt over, jeg er bare litt usikker på hva som egentlig er over og hvordan det føles. Men det kommer selvfølgelig noe nytt og det nye blir forhåpentligvis bra.  Vi får se og jeg skal selvfølgelig holde bloggen min oppdatert.

Ønsker meg selv lykke til i morra og sier god natt.

 

2 responses to “Den siste dagen

  1. Lykke til i dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s