Du tar det du får, gjør du ikke?

Jeg får mange spørsmål og et av dem går som følger:

Hva sier du til folk du skal ha sex med?

Det spørmålet kan man tolke på mange ulike måter, det kan være et spørsmål om hvordan jeg sjekker opp folk. om jeg pleier å fortelle dem om mine seksuelle preferanser eller om jeg i det hele tatt pleier å snakke med folk jeg skal/vil ha sex med.

Men som vanlig er det «meningen» at jeg skal forstår hva folk eeegentlig mener. Så hvis jeg er i godt humør, legger jeg godvilje til og velger å forstå hva folk mener svarer jeg at jeg pleier å nevne at jeg er trans til de folkene jeg skal ha sex med.

Men det gjør jeg ikke for å fortelle dem hva slgas kjønnorgan jeg har. Jeg gjør det fordi det gjør det enklere for folk å behandle meg på en måte som gjør at jeg føler meg respektert.

Hvis du synes et menneske er hett, så synes du det! Det er på alle mulige måter latterlig å skulle vite alt om sex-organet til folk før du har sex med dem.

Du stiller ikke potensielle sexpartnere spørsmål som: «hvor stor er du?» «hvordan smaker du?» «hvilken farge har sex-organene dine?» «hvor mange penereterbare hull har du?»

Har du først hoppet til sengs med noen, så tar du det du får og er du ikke fornøyd med det får du finne deg en annen hobby.

dont ask, dont tell, vi kan godt pula i kveld. :)

3 responses to “Du tar det du får, gjør du ikke?

  1. Vi har fortsatt en avtale når vi blir 35, right? :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s