Velmenende meninger som jeg mener er uten mening

Du mener det godt og jeg vet det godt, men jeg gidder ikke å ta imot det uansett. Jeg orker ikke å smile når du gir meg medlidenhet. Jeg orker ikke å bekrefte elle avkrefte dine tanker om mine tanker og følelser. Du må gjerne slå deg løs inni deg selv. Du kan gjerne arrangere et stort medlidenhets kalas inni ditt eget hode. Men du kan drite i å gi meg dritten din. Det er ikke synd på meg, jeg har det ikke jævlig, jeg trenger ikke deg og medlidenheten din. Jeg trenger ikke din anerkjennelse av at sånne som deg gjør mitt liv vanskelig å leve. Det er ikke synd på meg og jeg vet utmerket godt hvem det er som gjør livet mitt surt. Det er ikke synd på meg, jeg hadde ikke valgt ditt liv fremfor mitt for alt i verden. For jeg er kulere enn deg, jeg er bedre enn deg, jeg vet mer enn deg og på tross av dette selvskrytet er jeg mer ydmyk enn deg. Jeg vet noe om verden du aldri får vite og jeg vet masse om deg. Du vet ikke en dritt om meg. Samme hvor mange ord jeg skriver på denne bloggen vil du aldri vite en dritt om meg. Men det er en ting jeg vil du skal vite: det er for faen ikke synd på meg!

One response to “Velmenende meninger som jeg mener er uten mening

  1. Du e sinnsykt flink te å skriv asså!! Kjenne mæ ijænn i my av det du skriv at andre gjør feil te dæ, å æ trur vi har godt av å få hør koss det kjennes ut! Kult Luka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s