Første skoledag

20110906-084520.jpg

Markus og meg på vei til toget. Turen går som vanlig til Ås. Det er over 3 måneder siden sist jeg var på Ås. Det føles nesten som å være en liten kid igjen. Jeg har nypussa sko og blanke ark ned tegneblyanter til i sekken. Jeg skal rette opp alle feilene fra i fjor så jeg kan få det godt i kveld. Kvelden kommer uansett til å bli god.

Man vet at man går på et lite universitet og at man tilbringer for mye tid i kantina nå kantine-damen møter deg med et vennlig «hei, det var godt å se noen kjente fjes»

Det er 6. September og jeg åpner en ny luke i testosteron kalenderen min. Jeg fant kaffe med gamle kjente i luka og det er 23 dager til jeg begynner på testosteron.

Gold day

20110906-085132.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s