Klisje

Jeg ble akkurat kysset av himmelen.

Det var litt for vått og uten tunge, men det var alikevell det beste kysset på lenge (uten at jeg mener å fornærme noen av de jeg har kysset i det siste) (føler du deg forulempet av det foregående utsagnet kan du sende en klage til meg så kan jeg vurdere å gi deg en sjanse til)

Det skulle faktisk bli en klisje, men mitt hode produserer sjelden ord eller tekst som stemmer overens med det som skjer inne i det. Jeg mente å beskrive hvor befriende det var å kjenne regnet daske meg i ansiktet.

Daske, maske, naske, klaske, smaske. Ordboka foreslår å skrive smæke i stedet for smaske. Jeg er usikker på om noen av delene er ord man kan bruke..

Det er 4. September, snart 5. og så blir det 6. og slik kommer det til å fortsette til den 29. og det kommer til å være en stor dag i mitt liv og kanskje en random en i ditt.

Dagene etter tenker jeg mindre på, men det er de som teller, teller 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Slutt

20110904-233927.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s