Statusrapport

Det er når du ikke har tid til å blogge at livet ditt faktisk er verdt å leve.

Her kommer en kjedelig oppdatering fra mitt liv:

Jeg har fått meg leilighet, den ligger på grünerløkka og er himla fin. Det er bare å krype til hipsterkorset og innse at jeg synes det er kult å bo på løkka og å ha for liten lue plassert for langt bak på hue. Dette er ikke noe jeg er stolt av, det er på grensa til at jeg ikke gidder å stå for det engang, men sannheten må frem.

Jeg har også fått meg ny jobb. Jeg jobber som leksehjelp for 5.-7. trinn på en skole i Oslo en gang i uka. Dette gleder jeg meg veldig til. Ingenting er som en mulighet til å forpeste unge kvinneskesinn med litt kjønnspropaganda og annet fjas.

Jeg skal til Rikshospitalet og ta blodprøver på mandag. Jeg skal også til logoped, hva han/hun/hin skal hjelpe meg med aner jeg ikke, men jeg håper stort på å gå ut derifra med en herlig bassklang i stemmen :)

Hvis blodprøvene mine viser at jeg er rask og frisk og sexy begynner jeg relativt snart på testosteron. I den annledning vil jeg legge ut en del bilder av min vakre kropp og mitt bedårende ansikt pluss lydopptak av stemmen min.

Så kan dere le når jeg får kviser og en stemme som sprekker.

Jeg gleder meg som en gris og er generelt så lykkelig som jeg ikke kan huske å ha vært på svært lenge.

Good day

4 responses to “Statusrapport

  1. liker din lykkelige oppdatering, fine du!

  2. Godt å lese at du har det bra, Luca! Alle tomler opp!

  3. Liker, liker! Lykke til! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s