Ble du fornærma nå?!

Hvorfor er det så himla hipt å fornærme folk på grunnlag av kjønnutrykk. De mest brukte fornærmelsene er basert på kjønnsutilstrekkelighet. Du kan ikke være utilstrekkelig i ditt egent kjønn, det er ditt kjønn og du gjør det på den måten du selv vil. Samme hva du liker å si, gjøre, ha på deg, hvem du puler, vil pule, har pult og samme hvordan du ser ut, du er ikke dårlig på å være mann eller damer eller, eller, eller noe annet, noe mer, noe mindre, noe utenom, noe.

Folk må slutte å bruke kjønn som grunnlag for fornærmelser!

Det er uendelig mange mennesker som oppgjennom tiden har kommet med kommentarer av typen «du ser ut som en mann»

Blir jeg fornærma? Ja, jeg blir det. Jeg blir det fordi ingen forteller «vanlige» menn at de ser ut som menn, det er noe man sier til mennesker man antar at har fitte, men som man ikke synes oppfører seg deretter. Hva slags oppførsel som er passende for mennesker utstyrt med fitte aner ikke jeg, men det er tydelig at jeg ikke fikser det.

Målet med dette innlegget:

1. Jeg skal slutte å komme med kommentarer som disser folk på grunnlag av kjønn, kjønnsidentitet, legning og kjønnsytrykk og jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme.

2. Jeg skal slutte å bli fornærma, for i det øyeblikket jeg blir fornærma gir jeg dem rett. Jeg gir dem rett i at det finnes spesielle ting spesifikke kjønn burde gjøre. Jeg annerkjenner tokjønnsmodellen og jeg gir dem rett.

Dere tar feil og jeg driter i hva du tror jeg er, sier jeg er, synes jeg er og jeg driter faktisk også i hva jeg ER.

Jeg går å ER et annet sted, la meg være det jeg er i fred.

2 responses to “Ble du fornærma nå?!

  1. Dypt…. Og du er faktisk ganske flink til og skrive! Kip øpp de gudd vørk :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s