Ikke dagens antrekk

Jeg tar meg en søndag på en lørdag og for meg innebærer det å sitte i bokseren, så dagens antrekk får vente noen timer.

Igår var det fredag, den begynte trivelig og avslutta også trivelig, men det var no greier der i midten som sugde noe helt grasalt.

Jeg har ikke tenkt å henge ut noen i dette innlegget, selvom det er fristende. Klokkaen 3 i går befant jeg meg utenfor So i Oslo. Dette er et utested der mesteparten av klientellet består av  jenter som liker jenter. Jeg kom i snakk med en dame. Hun omtalte meg med hunnlig pronomen så jeg retta på henne. Hun tok vist ikke helt poenge, noe jeg kan forstå siden jeg befant meg på en «lesbisk» uteplass.

Så stilte hun alle de obligatoriske spørsmålene:

Har du fitte?

Har du tatt operasjonEN?

Er du egnetlig en jente?

Hva heter du EGENTLIG?

Bla bla bla bla

Jeg tror jeg prøvde å svare sånn ca saklig, men noen var vist ikke fornøyd med svaret.

Jeg ba henne drite i mitt kjønnorgan med mindre hun ville bli med meg hjem.

Så klarer denne dama å si det drøyeste noe menneske noensinne har sakt til meg.

Hun spurte meg om jeg hadde sydd igjen fitta mi. Dette spørsmålet stilte hun ikke bare en gang, neida hun sa det mange ganger.

HAR DU SYDD IGJENN FITTA DI?!!!

Jeg husker ikke helt hva jeg svarte på dette helt usannsylig drøye spørsmålet. Men jeg tror jeg spurte henne om hun hadde for vane å spørre folk om slikt og om hun feks pleide å spørre jenter i hijab om det samme.

Ja, jeg gir opp verden og har planer om å tilbringe dagen med en god bok.

 

 

Oh come on, let me define you!

7 responses to “Ikke dagens antrekk

  1. Ja, det var da en helt normal ting å spørre om fårn si….

  2. kanskje bare jeg som er utålmodig av person her, men tror nok jeg hadde gitt henne ei «rættele ørtæv!» Snakk om uforskamma, men samtidig, synes du er umåtelig flink til å ta idiotien med fatning ;)

  3. neste gong får det bli pryl.. makan til ufordrageleg oppførsel!

  4. Herre gud, viktigste er hvem du er som person, og at du har det bra. Synte du er en diltkul type jeg. Jørn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s