Dagens antrekk: Fredag

Helg!

Jeg jobber heltid hele sommeren og fredager verdsettes svært høyt.

Idag sto jeg opp og syklet til jobb, der ga jeg kake til alle sammen. Jeg og Joacim fikk masse skryt for vår vakre 2-lags prinsessekake. Det var vel fortjent synes jeg. Sjelden har Oslo kommune, bymiljøetaten, maritimenhet sett en så vakker kake.

Så plukka jeg 4 sekker med russesvalerot. En vakker, men uønsket plante.

Jeg er over gjennomsnittet betatt av ei dame som jobber på båten jeg tar til og fra jobb. Jeg undrer på om jeg skal spørre om hu vil ta en kaffe en dag, men om hun sier nei må jeg jo møte henne hver dag resten av sommeren, så jeg kommer nok ikke til å spørre.

Dagens antrekk idag er om mulig enda bedre enn i går.

NYT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal jeg på grillfest.

God helg

2 responses to “Dagens antrekk: Fredag

  1. Fin person i fine klea i fine omgivelsa! Love it!! SPØRR DAMA OM KAFFE!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s