Jeg gir opp!

Dagens Sang.

Dette burde være mer en nok grunn til å komme på Osloqueerfestival.

I want your pussy in my face!

Jeg gir opp. Jeg kommer til å gjennomføre, men jeg må bare si at jeg gir meg.

Som noen kanskje har forstått er jeg hip, det er ikke ensbetydene med å være kul. Det er opp til andre å avgjøre, men hip det er jeg. Jeg bryr meg om mote og trender, men selvfølgelig uten å innrømme det. Det å like ting  som det ikke er kult å like er noe man kan gjøre med ironisk distanse.

Jeg liker klær og planen denne uka var å blogge om klær på en ironisk distansert måte. Noe jeg i grunnen tror jeg lykkes med. Men jeg får vondt inni meg av denne «blå-blogginga». Det er dog en selvfølge at jeg skal gjennomføre mitt bloggprosjekt.

Jeg liker det ikke, men det kommer 6 antrekk til denne uka.

ENJOY!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s