Tomflasker og tomme hoder

«Så, du har samla flasker du da?»

En jente som i allefall er 7 år yngere enn meg smiler blidt mot meg.

Jeg bærer på en svartsekk. I den sekken har jeg dyna mi. Jeg burde kanskje vurdere å begynne å samle flasker, det er ikke akkuratt oppløftende å logge seg inn i nettbanken for tiden.

«Kan jeg spørre deg om noe?»

Lyder neste spørsmål. Jeg vet så alfor godt hva denne unge damen tenker på. Hun tenker på tissen min. Det er trivelig at jenter tenker på tissen min, men det er triveligst hvis de er over 20 og har tenkt å ta på den.

Jeg smiler og sier at hun gjerne må spørre, men at jeg kanskje ikke gidder å svare.

«Altså, er du gutt eller jente?»

Spiller det noen rolle da, spør jeg den unge damen. Hun svarer litt brydd at det ikke spiller noen rolle for henne.

Jeg forklarer henne vennlig at hvis det ikke spiller noen rolle for henne er det jo litt merkelig at det er akkurat hun som spør. Så legger jeg til en opplysning om at jeg vet veldig godt hvilket kjønn JEG ER, så hun trenger ikke å bekymre seg for meg.

Siden jeg var i så uendelig godt humør denne dagen ga jeg henne også et godt tips til hva man gjør hvis man er usikker på hva slags tiss noen har og man absolutt MÅ vite det.

Spør hva folk heter! De aller fleste har navn som avslører hva slags tiss de har.

Heldigvis har jeg vært vanskelig og oppsternazi (ja slik velger jeg å stave det) nok til å velge meg et kjønnsnøytralt navn, så her får du ikke mye info om tissen min, med mindre du vil bli med meg hjem da ;)

God helg

4 responses to “Tomflasker og tomme hoder

  1. haha, nei ikke noe vits i å blande seg opp i dine saker.
    Til tross for alt som er negativt må jeg jo si at du lever ett ganske spennende liv.

  2. Haha, herlig måte å takle den situasjonen på!

  3. Heheheh! så bra :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s