oppvekst

Et stadig tilbakevendene tema.

Jeg har hatt en oppvekst og det har du også, det gjør meg like unik som deg. Forskjellen er bare at jeg lager en blogg (men det gjør sikkert du også, fordi blogging er den nye loggboka og loggbok måtte alle føre)

Logging eller blogging?

Logging er vel mersom twitter møter facebook og går fusiong goes grazy goes wild. Flere burde logge og færre burde blogge.

Jeg kjører vel en mellomting med i underkant av 500 ord pr blogginnlegg. jeg blogger så kort fordi du skal kunne følge min tankerekke. Jeg har ingen tiltro til dine evner, på samme måte som du ikke har noen tiltro til mine. Jeg har tross alt en blogg. Det sier temmelig mye om et menneske.

Alt i verden kan deles inn i to. Dette er selvfølgelig svært heldig og gjør det lett for verden og forholde seg til de andre.

Det finnes to typer hjem. Det er greterode-hjemmene og hjemmene der man spiser taco på onsdager og drikker brus på tirsdager.

Jeg er oppvokst i det første. Et vaskeekte greterodehjem. Jeg aner ikke hvem Grete Rode er, men at hu er ei tyn fanatisk dame med problemer det er jeg sikkert på. Og så må jeg innrømme at jeg etter mange år med inndoktrinering også har litt trua på hennes syn på kosthold.

Du tror kanskje at jeg er kjernesunn og tynn. Det stemmer på ingen måte. Men jeg veit alt om hvordan jeg skulle vært det. Jeg kan like mye om kosthold som en ernæringsfysiolog fra 80-tallet.

Å komme fra et greterodehjem er kanskje ikke det som preger med mest her i livet. Men det er definitivt skyld i at jeg leser bakpå all maten jeg spiser og aldri bruker smør på brødksiva og drikker skummamelk.

Kanskje hadde jeg vært feit uten denne oppveksten, kanskje hadde jeg vært tynn. Jeg endte opp et sted i mellom. Det er muligens bare en naturlig konsekvens av min trans-ett-eller-annet. Jeg havner alltid i mellom og hører ikke hjemme noen plass.

Gratulerer med dagen til Bull, han er en fin fin mann!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s