Karma

Jeg er biolog, eller i allefall på den skogsstien som fører mot tittelen biolog. Som en naturlig følge av dette tror jeg ikke på overtrroiske ting slik som religion og andre merkelige ideer som ikke kan bevises eller som har en relevans for verden og mitt liv.

Selvom jeg ikke tror på karma har den nå bestemt seg for å ta meg. Ikke på den måten der man slår tåa inn i stolbeinet om morra, eller innser at man er tom for knekkebrød, eller når man har glemt å betale telfonregning si.

Neida karma har bestemt seg for å virkelig legge meg i bakken, smarke meg og le meg opp i trynet.

Jeg har ikke gjort meg fortjent til julegaver i år kan man si og den siste rest av godvilje unvierset hadde å avse på meg ble brukt på et ja fra GID (Nå: seksjon for transeskualisme)

Så nå er det bare dritt igjen på meg.

Jeg har en jobb, men den varer i en evighet, jeg må stå opp klokka halv 6 om morran og jeg får ikke lønn før slutten av juli

Jeg har penger, men det er ca nok til å leve i 2 uker til og jeg hadde tenkt å leve lenger enn det.

Jeg har en seng, men den er i relaiteten en sofa og jeg kan bare bo på den ei uke til

Jeg har klær, men halvparten av dem er skittne og den andre halvparten er det hull i

Jeg har snus, men neppe nok til å komme meg gjennom morgendagen og jeg rekker ikke innom en butikk før jobb

Jeg har et kjønnorgan, men det peker innover, blør og har et aldri så lite sopputbrudd

Jeg har en mage, men den er full av bolle og litt for stor

Jeg har to par sko, men det ene paret er bløtt og det andre har hull i såla

Jeg har vin og det er i grunnen bare digg, men den er ikke min, men det kan jo ses på som noe positivt det også

FML som ungdommen i engelsktalendeland sier.

Good day.

7 responses to “Karma

  1. Bra blogg du har Luca:) Lykke til med alt:)

  2. Du kan komme hit og vaske klærne dine hvis du vil. Tørketrommel er her også, bare gi meg en dags varsel så jeg får rydda utav den. Tørketrommel og vaskemaskin kan ikke være på samtidig, for da går sikringa. Ellers er det lite jeg kan hjelpe deg med, annet enn godt selskap. Begynner å bli lenge siden.

  3. Yucky sucky fucky. Skikkelig dritt Luca!

  4. Hei Luca
    Kan du ikke ha mere bilder på bloggen din? Du er jo så pen og har så mange pene venner og det er jo dumt å la det gå til spille. Kanskje ukas antrekk og? …..(neida. ikke det med antrekket. men det med bildene er blodig alvor)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s