DULT

Du dulter meg, en gang om dagen.

Jeg dulter deg tilbake.

Det er dette facebook er for meg. En mulighet til å dulte deg.

Cecilie

Jeg dulter ikke Ragnhild.

Ragnhild er min besteste bestevenn, og ja det er slikt man sier om venna sine når man går i 3.klasse. Jeg har kjent Ragnhild siden jeg var 4 år gammel så jeg tar meg friheten til å omtale henne som min besteste bestevenn.

I 1998 satt jeg og Ragnhild på et gjerde utenfor mitt hus, en aktivitet vi bedrev mye de årene vi var for kule til å leke og for unge til å drikke øl. I 1998 var jeg og Ragnhild 10 år gamle. Vi hadde akkurat sett Fucking Åmål på kino. Jeg sier til Ragnhild at jeg skulle ønske at jeg var lesbisk. Dette er ragnhild helt enig i. Gutter er jo teite og lamme.

Vi var så like da, nå er vi uendelig forskjellige. Men ragnhild lever ut drømmen vi hadde da vi var 10.

Jeg har andre drømmer, som jeg skal leve ut.

Min barndom ødela meg, men det ødela deg også. Den ødela faktisk alle jeg kjenner. Så enten burde barndom avskaffes, eller så kan vi slutte å sutre, eller finne en måte å leve på tross av det faktum at vi var barn engang.

8 responses to “DULT

 1. kjenner følelsen med den barndoms greien du :P

  enten lever man eller så gjør man ikke, er bare å finne en måte å leve på

  • Den stakk. fortjent.
   Jupp, jeg driver å leter etter levemuligheter.

   • Den var nok ikke ment til deg helt den du, selv om vi har hatt noen problemer gjennom årene som har stukket, så har jeg for det meste klart å forgi det som har skjedde med mye når jeg var yngre

    mente bare å si at man finner en måte å leve med ting en eller annen måte

   • Bra, jeg føler meg truffet, men egentlig ikke skutt på. Hvis du forstår.
    Ja, leve skal vi i allefall og det er vel i grunnen en bra ting

 2. jo jo forstår, mente det ikke så ille som det kansje ble sett som, var bare intererresant artikkel og hadde noe medfølelse med den :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s