Karl Johan

For alle som har vært i Oslo mer enn 4 ganger i sitt liv er det en selvfølgelighet at man unngår Karl Johans gate for en hver pris.

Men i går befant jeg meg i Norges hovedgate. Det var sol og jeg koste meg med musikk på ørene og asfalt under skoene, mens jeg tenkte for meg selv at denne gata og menneskene i den kanskje har fått et ufortjent dårlig rykte.

SÅ jævla feil kan man ta!

Jeg blei vettskremt! Jeg befant meg i midten av en hoiende strøm av hvitt rødt og blått med vikinghorn. Hva faen er det som skjer? Klokka var 2 og folk rava drita rundt i gatene, halvnakne med kroppsmaling og ølmager hengende over uformelige dongeribukser. En taktløs dans utspilte seg. Dette var et kollektivt forsøk på å forpeste alt som kunne vært bra med Norge.

SÅ, til alle dere som synes det er problematisk, provoserende, unødvendig og kun en barnslig statement at noen tusen homofile går gjennom Oslos gater mens de danser en gang i året kan bare ta å holde kjeft!

For dette herlige testosteron og kolesterolbefengte opptøyet var faen ikke noe annet enn en provokasjon og unødvendig fremvisning av en kultur jeg faen ikke vil vite at eksisterer! Kan ikke folk heie på fortball hjemme hos seg selv?

Jeg har ikke noe imot fotballfolk, så lenge de holder kjeft, sitter hjemme og ikke plager meg med faenskapen sin!

Jeg håper vi (som jeg er opplært til å si, selv om det faen ikke er meg og langt mindre middelaldrene feite menn som utgjør landslaget i noe som helst) tapte!! (Nei, jeg har ikke sjekka og drit i å fortell meg resultatet)

 

6 responses to “Karl Johan

 1. Huttetu! Så enig så enig! Håper du ikke ble altfor traumatisert.

 2. Du synes ikke du overdriver LITT? Det er ikke SÅ ofte det er landskamp.

  • Vurderte å ikke godta denne kommentaren :)
   Men vi lever jo i et fritt land.
   Ikke for å ødelegge morroa, men det hadde vel ikke vært særlig morro om jeg skreiv
   «i går så jeg flere fotballsuportere, de heiet på Norge, hurra»

 3. kan jeg få se fotball på bar? :) eller på kafeklubben?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s